2777
2789
عنوان

خانوما راهنمایی لطفا

44 بازدید | 10 پست

هفته ی هفتم بارداریمه

لکه بینی داشتم

از صبح سرگیجه دارم و معدم کمی درد میکنه 

کسی از شما بوده که اینجوری شده باشه؟طبیعیه؟ راهنماییم کنید لطفا

همه چیز درست خواهد شد، دقیقا ۳۲ این ماه ساعت ۲۵...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد نشستی خونه تاپیک میزنی؟؟؟الان باید مطب دکترت باشی

تماس گرفتم باهاشون اما گفتن چند روزی نیستش گفتم راهنمایی بگیرم شاید طبیعی باشه  خیلی نگرانم

تماس گرفتم باهاشون اما گفتن چند روزی نیستش گفتم راهنمایی بگیرم شاید طبیعی باشه خیلی نگرانم

ی دکتری انتخاب کن که همیشه دردسترس باشه

لکه بینی تو بارداری توهیچ هفته ای طبیعی نیست و علائم خطره

نه اونجوری نیست

همین الان یه سونوبده بعدشم یه دکتردیگه بروتادکترت بیادنگران نباش باداروحل میشه ولی حتمابرودکترتاپیک هماتوم وجفت پایین منم بخون رعایت کن مواردی که گفتم رو

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

همین الان یه سونوبده بعدشم یه دکتردیگه بروتادکترت بیادنگران نباش باداروحل میشه ولی حتمابرودکترتاپیک ...

ممنون عزیزجان حتما