2777
2789
عنوان

خانم‌های باردار در چه حالین

519 بازدید | 68 پست

خوش به حال خانمایی که تو این دوره خانه‌دارن

من که اصلا جونی واسم نمونده مدام دارم مریض میشم هفته‌ی پیش سرما خورده بودم هنوز کامل خوب نشده بودم که حالا ویروس گرفتم کل جونم درد میکنه مرخصی گرفتم ولی از یه طرفم استرس دارم که کارام عقب نیوفته

آب سیب زرد

بخور داغ با کمی نمک طبیعی

آب لیموی تازه همراه یه قاشق عسل خیلی بهتون کمک میکنه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه تکونی و تمیز کاری کردم...می‌خوام خونه ام تمیز باشه واسه زایمانم...دیگه چیزی نمونده به امید خدا...♥️🥰

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

ایشاله زود خوب میشی نگران نباش 

من خوبم الان ۱۶هفتمه و منتظرم تا چندروز دیگ وارد ماه پنجم بشم ب امید خدا🤲یکم گاهی کمر درد اذیت میکنه اما بازم خداروشکر مشکلی نیس فقط منتظرم ۲هفته دیگ بشه و زودتز برم سونو آنومالی

خونه تکونی و تمیز کاری کردم...می‌خوام خونه ام تمیز باشه واسه زایمانم...دیگه چیزی نمونده به امید خدا. ...

به سلامتی زایمان کنی ان شاءالله عزیزم

عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی                            بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند