2777
2789
عنوان

تابحال جلوی آینه گریه کردین

203 بازدید | 16 پست

امروز برای اولین بار جلوی آینه وقتی به خودم نگا کردم اشکام سرازیر شد من دیگه توان ندارم دیگه اون دختر شاد خوشحال نیستم دیگه مثل قبل نمیخوندم

دیگه توان جنگیدنم ندارم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره به نظرم خیلی زشت میشم وقتی گریه میکنم😂...

الهی هممون مجبوریم قوی باشیم...

به خدا توکل کن و شبا بشین باهاش حرف بزن و حرفای تو دلتو و رو کاغذ بنویس با آرزوهات....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
اره بعدش دیدم زشت شدم دیگه گریه نکردم😂😂😐

خدا نکشتت خندم گرف

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
خدا نکشتت خندم گرف

پس چی میدونی چقدر پول ی روتین معمولی پوسته؟

بعد بار هر بار گریه باعث میشه پوستت برانگیخته بشه 

زیرچشماتو میمالی اگه زیاد گریه کنی باید بری کرم زیر چشم بخری ۱۵م

به اینام فکر کن 😂😉

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

پس چی میدونی چقدر پول ی روتین معمولی پوسته؟بعد بار هر بار گریه باعث میشه پوستت برانگیخته بشه زیرچشما ...

بعضی دردا انقدر بزرگن که فقط گریه حال آدمو خوب میکنه

کی به اینا فک میکنه تو اون قاراشمیش

بعضی دردا انقدر بزرگن که فقط گریه حال آدمو خوب میکنهکی به اینا فک میکنه تو اون قاراشمیش

من مژه اکسشن میکنم بعد موقعی هایی که گریه میکنم دستمالو عمودی میگیرم زیر چشمام که نریزن😂😂😂

زیباییی اولویته ✅️

بعضی دردا انقدر بزرگن که فقط گریه حال آدمو خوب میکنهکی به اینا فک میکنه تو اون قاراشمیش

باور کن گریه کردن با خیال راحتم پول میخواد شاید مسخره باشه 

ولی اگه چین و چروکی بیوفته زیر چشمت یا پوستت ملتهب بشه 

باید برای درست کردنش خیلییی زیاد خرج کنی ی روتین معمولی الان ۷م کم تر نیست اگه مشکلیم برات پیش بیاد که هیچی حداقل ۲۰ 

من مژه اکسشن میکنم بعد موقعی هایی که گریه میکنم دستمالو عمودی میگیرم زیر چشمام که نریزن😂😂😂زیباییی ...

😅

چی بگم والا 

شاید غمای من خیلی بزرگه یا شایدم زیبایی اولویتم نیس

واقعاََ تا حالا بهش فکر نکرده بودم🥹