2777
2789

دوست ندارم بیاد آشپزخونه دوست ندارم تو کارام دخالت کنه مثلا چای دم نشده جوش تیونده نیریزه که منو ضایع کنه دقیقه به دقیقه چایی میخوره به شوهرمم میگم میگه تو مشکل داری خونه پسرشه هر چی تو خونس فضولی میکنه الان یک هفتس کنگر خورده لنگر انداخته   

خدایا تو را سپاس یاریم کن 

بعضی پدر شوهر ها مادرشوهر ترن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرده حوصله اش سر رفته برو به چیز برقی بیار بنداز جلوش بگو خرابه البته از تو انباری یا بده یه چیزی رو میخ کنه 

خلاصه سرش رو گرم کن و بعد تعریف کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بعضی پدر شوهر ها مادرشوهر ترن

نه والا مامانشم عین همینه منتها این دوتا باهم جون کنار نمیان هر کدوم جدا جدا خونه ما میان یک هفته نیمونن نمیدونم گناه من چیه عروسو برده میبینن بهشونم میکی خودشون انقدر سرک میکشن نیگن تو نکن خودمون کار میکنیم خب سرک میکشید مجبورم خودم کنم 

حالا یه ذره صبرتو بیشتر کن تازه یه هفته هست تا کی میخواد بمونه

نمیدونم والا به شوهرم یک کلمه گفتم تا کی هست دادو بیداد کرد که اون بشنوه بعدشم گفت نگه داشتم اعصاب مادر خواهرم یه چن روزی از دساش راحت باشه گناه من چیه آخه خودشونم تحملش ندارن

تحمل کن تا شوهرت نخواد راهی نیست نمیتونه پدرش و بیرون کنه که

اره هون باید ببرش براش بلیط بگیره و ترمینال بفرستش وگرنه خودش که خوش بهش میگذره