دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 عنوان خانوما چی کنم 93 بازدید | 15 پست خانوما من ۲ روز از پریودم گذشت بی بی میذارم منفیه کسی بوده مثل من بوده به نظرتون برم ازمایش خون بدم مسخص میشه؟تا حالا پریودم عقب نیفتاده بود😣😣 هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻 1396/11/09 | 10:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 کسی بوده بی بی ننفی بوده ولی ازمایشش مثبت بوده؟؟ هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 چرا کسی نیست😭😭 هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
هایدی8 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 11257 صبر کنامکانش هستوقتی لقاح دیرتر تشکیل بشه بی بی هم دیرتر مثبت میشه به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
dorjan عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 124 من بی بی چک گذاشتم بعد از دو روز مثبت بود.یه بار دیگه بی بی چک استفاده کن
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 صبر کن امکانش هست وقتی لقاح دیرتر تشکیل بشه بی بی هم دیرتر مثبت میشه یعنی ازمایش نرم؟وای قلبم داره در میاد واقعا هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 من بی بی چک گذاشتم بعد از دو روز مثبت بود.یه بار دیگه بی بی چک استفاده کن بی بی چک امروزم زدم منفی بود 😣 هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 علایمم دارم همش دارم بالا میارم هی میگم مریض شدم 😭 هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
هایدی8 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 11257 یعنی ازمایش نرم؟وای قلبم داره در میاد واقعا میتونم حست رو درک کنم...ولی صبر کن.... به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 میتونم حست رو درک کنم... ولی صبر کن.... باشه عزیزم ممنونم ❤❤❤❤❤ هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
hadiseh عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 327 بی بی چک امروزم زدم منفی بود 😣 عزیزم بی بی جک معمولا دو هفته بعد از اخرین پریودی نشون میده حتی گاهی ازمایش خون من الان ۲۱ روز عقب انداختم و امروز میخوام بی بی بزارم دعا کن مثبت بشه
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 عزیزم بی بی جک معمولا دو هفته بعد از اخرین پریودی نشون میده حتی گاهی ازمایش خون من الان ۲۱ رو ... انشالله عزیزم انشالله شمام دعام کن😚😚😚😚 هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
هایدی8 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 11257 باشه عزیزم ممنونم ❤❤❤❤❤ خواهش میکنم عزیزم...منم زمان اقدام پریودام عقب می افتاد...این طبیعیه و علتشم آماده شدن بدن برای بارداریه....اگرم پری اومد اصلا ناراحت نشو...ان شاءالله زودتر مامان میشی😊 به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 خواهش میکنم عزیزم... منم زمان اقدام پریودام عقب می افتاد... این طبیعیه و علتشم آماده شدن بدن برای ... ممنونم عزیز دلم انشالله ممنون😍😚😚😚😚 هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻