2777
2789
عنوان

خانوما چی کنم

93 بازدید | 15 پست

خانوما من ۲ روز از پریودم گذشت بی بی میذارم منفیه کسی بوده مثل من بوده به نظرتون برم ازمایش خون بدم مسخص میشه؟تا حالا پریودم عقب نیفتاده بود😣😣

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻

کسی بوده بی بی ننفی بوده ولی ازمایشش مثبت بوده؟؟

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن امکانش هست وقتی لقاح دیرتر تشکیل بشه بی بی هم دیرتر مثبت میشه

یعنی ازمایش نرم؟وای قلبم داره در میاد واقعا

من بی بی چک گذاشتم بعد از دو روز مثبت بود.یه بار دیگه بی بی چک استفاده کن

بی بی چک امروزم زدم منفی بود 😣

علایمم دارم همش دارم بالا میارم هی میگم مریض شدم 😭

میتونم حست رو درک کنم... ولی صبر کن....

باشه عزیزم ممنونم ❤❤❤❤❤

بی بی چک امروزم زدم منفی بود 😣

عزیزم بی بی جک معمولا دو هفته بعد از اخرین پریودی نشون میده حتی گاهی ازمایش خون 

من الان ۲۱ روز عقب انداختم و امروز میخوام بی بی بزارم دعا کن مثبت بشه 

عزیزم بی بی جک معمولا دو هفته بعد از اخرین پریودی نشون میده حتی گاهی ازمایش خون  من الان ۲۱ رو ...

انشالله عزیزم انشالله شمام دعام کن😚😚😚😚

باشه عزیزم ممنونم ❤❤❤❤❤

خواهش میکنم عزیزم...

منم زمان اقدام پریودام عقب می افتاد...

این طبیعیه و علتشم آماده شدن بدن برای بارداریه....

اگرم پری اومد اصلا ناراحت نشو...

ان شاءالله زودتر مامان میشی😊

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
خواهش میکنم عزیزم... منم زمان اقدام پریودام عقب می افتاد... این طبیعیه و علتشم آماده شدن بدن برای ...

ممنونم عزیز دلم انشالله ممنون😍😚😚😚😚