2777
2789

اینو بگم که چهره متوسط رو به خوبی دارم،با اینکه ۳۱ سالمه اما سنم خیلی کمتر میزنه،کار دولتی دادم و استخدام هستم ،ازدواج کردم و از نظر مالی هم خونه و ماشین خوبی داریم.و همسر خوبی دارم

اما مشکلم اینجاست تا دونفر آدم میبینم احساس ضعف میکنم و وقتی با طرف مقابل حرف میزنم حس میکنم سطح پایین تری دارم با اینکه واقعا اینجوری نیست.به حدی این احساسم آزار دهنده هست که در برخورد با دخترهایی که موقعیت خیلی متوسطی دارن دست و پامو گم میکنم،واقعا نمیدونم چکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینستا میری زیاد

اینستا نمیرم چون میدونم اثرات بدی داره اما مدام خودمو با دخترای هم سن و سالم مقایسه میکنم دوست دارم خیلی از کارهایی که اونا انجام میدن رو بدم مثلا شوهرم از خانم های تزریقی امروزی خیلی خوشش میاد مدام به من میگه برو انجام بده اما موقعیت شغلیم این اجازه رو نمیده

اینستا نمیرم چون میدونم اثرات بدی داره اما مدام خودمو با دخترای هم سن و سالم مقایسه میکنم دوست دارم ...

شوهرت میخاد بفهمه تو چه قدر اعتماد به نفس داری بگو مرسی که بهم توجه کردی ولی من خودم رو همین طوری دوست دارم همین