2777
2789

نوشته شده تصویر چند فولیکول ریز به شکل پراکنده در هردو تخمدان دیده میشود میتواند در زمینه  اختلالات هورمونی باشد.

یعنی چی؟

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب هوش مصنوعی

این جمله به این معنی است که در سونوگرافی تخمدان‌ها، چند فولیکول کوچک به صورت پراکنده در هر دو تخمدان دیده شده است. وجود این فولیکول‌های ریز می‌تواند نشانه‌ای از اختلالات هورمونی باشد. به عبارت دیگر، ممکن است سطح هورمون‌های شما نامتعادل باشد و این امر باعث ایجاد این فولیکول‌ها شده باشد.

برای تشخیص دقیق‌تر و بررسی علت اختلالات هورمونی، بهتر است با پزشک متخصص زنان مشورت کنید تا آزمایش‌های لازم را انجام داده و درمان مناسب را تجویز کند.