2777
2789

حتی تو همین سایت بعضیا همش چسناله البته که شما ازادی چسناله کنی منم ازادم خوشم نیاد ولی واقعا فک گردید زندگی ما جشنوارس؟ خودتونو جمع کنید بابا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو جایی نداریم حرف بزنیم💔

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

همه مشکل دارن 

ولی به هر حال بعضی مشکلات از بعضیای دیگه یه سر و گردن بالاترن

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

اه راست میگه دیگه 😒😂

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

حالا چون زندگی بقیه جشنواره نیست دلیل نمیشه طرف واسه زندگی و مشکلات خودش ناراحت نباشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

دیگه بدبختی که داره میناله هم جشنواره بدبختیشو برپا کرده 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

این سایت رسالتش همینه که بیان از مشکلاتشون بگن و راهنمایی بشن خوشم نیاد نمیخونم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه دوستی دارم وقتی ببینمش یا تلفنی صحبت کنیم همممممشششش ناله و گلایه و بدگویی شوهرش 

ولی ظاهر خودش و زندگیش و..... نشون میده که فقط دروغ میگه 

نمی‌دونم شاید میخوان چشم نخورن 🤭

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.