2777
2789
عنوان

به بعضیا برای خودشیرینی برای معلم چی نصیبشون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 45 پست
۵۰۰چخبره شاید یکی نداره باید اختیاری باشه یکی دوسداره ۱۰۰بذه یکی یک ملیون

بله درسته ولی تحقیر میکنن کسی کم بده

یا لیست میدن به معلم 

شعور ندارن انگار 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا شما وظیفه ای نداری کادوی تولد معلم بدی  

حتی یک ریال هم نده 

این دیگه چیه مد کردن 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
اصن به معلم چه ربطی داره چقد ببخشید احمقن خودشیرینا بیخود میکنن تحقیر کنن

بله میان تو گروه اونایی زود و زیاد پول میده بهشون میگن باشعور 

معلم پارسال گفت من کادو نمی‌خوام 

نماینده به زور پول جمع کرد 

بیشعوری حدی ندارع

-خدا
بله درسته ولی تحقیر میکنن کسی کم بدهیا لیست میدن به معلم شعور ندارن انگار

شما بگو من خودم میخوام تکی کادو بدم بعدا اصلا چیزی هم نفرست 

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

اصلا شما وظیفه ای نداری کادوی تولد معلم بدی حتی یک ریال هم نده این دیگه چیه مد کردن

وقتی لیست میدن به معلم خوب یعنی چی 

می‌خوان کیک بخرم خوب بچه ی من میخواد از اون کیک بخوره من مدیون میشم 

آدم دوست داره سرشو بکوبه دیوار 

-خدا
بله میان تو گروه اونایی زود و زیاد پول میده بهشون میگن باشعور معلم پارسال گفت من کادو نمی‌خوام نماین ...

اگه معلم باهاش برخورد میکرد و کادو رو پس میداد امسال دم درنمیاوردن دیگه 

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی
بله درسته ولی تحقیر میکنن کسی کم بدهیا لیست میدن به معلم شعور ندارن انگار

عزیزم اصلا لازم نیست کسی بفهمه چقدر مشارکت میکنید علاقه مند نیستید بگید من خودم کادوی جداگانه میبرم دیگه کسی پیگیر نیست که کی چی داد چی نداد

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
وقتی لیست میدن به معلم خوب یعنی چی می‌خوان کیک بخرم خوب بچه ی من میخواد از اون کیک بخوره من مدیون می ...

فقط هزینه جشن رو واریز کن

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

شما بگو من خودم میخوام تکی کادو بدم بعدا اصلا چیزی هم نفرست

خوب معلم نمره به بچه نده چی لج کنه چی 

کاش قدیم بود 

میدونی پول زوره وگرنه  ۲۰۰ ـ۳۰۰ پولی نیست 

-خدا

شاید اصلا یکی دوست نداره یا کلا نداره پولی بده مگه زوره 

معلم حقوق میگیره بابت تدریس مفتی که درس نمیده حالا بخواییم جبران کنیم😑

یکی از خوبیای دانشگاه اینه از این مسخره بازی ها خبری نی

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

من که امسال کادوی روز معلم هم به معلم پسرم نمیدم

دخترم کلاس اوله روز مادر حتی براش خودم تنها کادو خریدم بردم با جون و دل براش خرج میکنم و راضی هستم چون اونم با جون و دل کار میکنه توی کلاس ولی پسرم کلاس سومه پدرمونو در آورد این معلم. بچه یک بار سوال بپرسه جواب میده دفعه دوم به بچه میگه تو خنگی نفهمی 

پس شما هم عزیزم اگر راضی هستی از معلم با جون و دل اگر شده ۱۰۰ بده اما اگر نیستی هیچی نده

اتفاق مهمی نمیفته