2777
2789

به خدا دارم جون میدم 

ینی مرگمو از خدا می‌خوام 

ظهر دندون عقل نهفته ام رو دکتر جراحی کرد الان درد وحشتناکی توی جمجمه و فکم و گوشم هست ژلوفن و دگزا هم استفاده کردم به خدا دارم جون میدم چیکار کنم 

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 

تا چند روز همینطوره

ولی باید با مسکن بهتر میشد مخصوصا با دگزا

شیاف بذار

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دود عنبرنسا درد دندون و عفونت رو خوب میکنه  برای بعد عصب کشی هم که درد داره امتحان کردیم خوب شده ولی برای جراحی دندون عقل نمیدونم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

قبل از اینکه اثر بیحسی بره و  دردت شروع بشه باید مسکن قوی میخوردی

الان اگ معدت خالی باشه،قرص اثر نمیکنه و دردت بیشتر و بیشترمیشه،،ی غذای مقوی ونرم سعی کن بخوری و ی مسکن قوی 

۶ساعت ب ۶ساعت مسکن بخور

تجربه من بعد از جراحی۴تا دندان عقل،،اصلن نزارمعدت خالی باشه،هرجور ک میتونی با اونطرف دهانت غذا بخور و مسکن سرساعت

تو قرن ۲۱ و اوج دانش از مدفوع باید استفاده کرد!!!!

همون اوج دانشتون ،عنبرنسا رو تو دانشگاه بررسی کردن و هزار تا خواص براش نوشتن عزیزم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

همون اوج دانشتون ،عنبرنسا رو تو دانشگاه بررسی کردن و هزار تا خواص براش نوشتن عزیزم

ی پزشک تو شبکه سلامت میگف تو خونه ام همیشه دود میدم

اگ میدونستید چقدر میکروب کشه،شما هم انجام میدادید

بنویس مدفوع !!! اوج میکروب و کثافت

عزیزم اون مدفوع از هزاران گیاه دارویی و طبیعی که توسط حیوون خورده میشه بوجود میاد

دود کنی متوجه میشی

لابد نشنیدی گرونترین قهوه رو از مدفوع فیل جم میکنن(دانه قهوه رو میدم فیل میخوره و از مدفوعش جم میکنن)

قبل از اینکه اثر بیحسی بره و دردت شروع بشه باید مسکن قوی میخوردیالان اگ معدت خالی باشه،قرص اثر نمیک ...

وای نمیتونم تصورشم کنم که چیزی بخورم نمیدونی که چه درد وحشتناکی دارم ،دقبقا یکساعت طول کشید که دندونم در بیاد 

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید