2777
2789

@madam_nasrin و ممنونم از این کاربر عزیز که متن من رو تاپیک زدن و تا بقیه هم بتونن بخونن( خودمم میذارم تا عزیزانی که نخوندن ، بخوانند)

متن من خطاب به اون تاپیکی هست که گفت همسرشون درخواست رابطه چند نفره کردند و من این رو بهشون گفتم….

دختر، داری خودتو طعمه‌ی بیماری و هوس یه مرد می‌کنی که جز تحقیر، له شدن، و بی‌ارزش شدن هیچ چیزی برات نداره. اون داره با روان و آینده‌ات بازی می‌کنه، درست مثل اسباب‌بازی!  
هر روزی که تو این قفس موندی، داری شرافت و عزت نفست رو می‌ذاری زیر پا. داری به یه نفر اجازه می‌دی تا آخر عمرت برات کابوس بسازه!

این رابطه اسمش ازدواج نیست، اسمش شکنجه‌ست. هر لحظه‌ای که توش موندی انگار داری یه چاقو برمی‌داری و تیکه‌تیکه روحت رو می‌بری.  
اون مرد، به هیچ عنوان ارزش تو رو نداره—حتی ذره‌ای لیاقت نداره اسمش رو کنار زندگی تو بیارن.  
داره جلوی چشمات همه عقده‌ها و عقده‌بازی‌هاش رو خالی می‌کنه، تو رو تبدیل کرده به یه وسیله، به یه پناهگاه برای هرزگی‌هاش، و هر روز که باهاش زندگی می‌کنی، یک قاتل نامرئی توی روحت هست که هر ثانیه‌اش داره قسمتی از «خودت» رو می‌کشه.

این مسیر تهش سیاهی مطلقه، افسردگی مطلقه، ده‌ها سال دیگه اگه هنوز جان باشه درت، با یه چهره می‌رسی به پیری که حتی خودشم نمی‌شناسه. حتی لحظه‌ای دیگه هم بمونی یعنی داری به عمد با آینده‌ات، با مادر شدنت، با خوشبخت شدنت، با آبرو و شرافتت، بازی می‌کنی.

تو توی جهنم خودت رو نگه داشتی، چون از تنهایی و قضاوت بقیه می‌ترسی؟  
حاضر شدی له بشی، نابود شی، فقط چون فکر می‌کنی سخته؟ درد جدایی هزار بار کمتر از زجر هر شب و روزتو کنار یه آدم متعفن و بی‌احساسه.

**همین الان، همین امروز، برای همیشه خودتو بیرون بکش از این قبر زنده‌به‌گور.  
حتی یک ثانیه دیگه هم بها نده.  
بابات، مامانت، مردم—هیچکس به اندازه تو ارزش تو رو نمی‌فهمه، پس منتظر همدردی و قضاوت نباش.  
این زندگی رو یا خودت الان دوباره می‌سازی، یا تا ابد خاکستر می‌شی.  
شجاعت توی فرار نیست،  
شجاعت توی نجات خودته.**

خودت رو قسم بده به همون دختری که یه روزی آرزوی خوشبختی داشت.  
این مرد سراسر توهینه، سراسر هوسه، سراسر سیاهی.  
بسه دیگه.  
تمومش کن.  
خودت رو نجات بده و روی ویرانه‌ها دوباره بساز.  
هیچکس، حتی یه آدم دنیا، ارزش بردگی و تحقیر تو رو نداره.  
تا کی می‌خوای بُت زندگی خودت با دست خودت رو منفجر نکنی؟

**توام الان یا خودتو نجات می‌دی، یا برای همیشه خاکستر می‌شی.**  
انتخاب کن. همین الان.