2777
2789
عنوان

چرا اینقد خستم

100 بازدید | 8 پست

هرروز پنج پا میشم درس میخونم جونم درمیاد 

شبم ک دیگه هیچچچ نگم براتون که انقد خوابم میاد نمیتونم هیچکاری بکنم هرچقد بخوابمم بیشتر خوابم میاد😐ینی اصلا هیچ درمونی نداره بیخوابی من مگه قهوه که اونم وقتی میخورمش حواسم جمع نمیشه درس بخونم تازه زیادشم که ضرر داره مخصوصا تو سن رشد 

نمیدونم چیکار کنم تروخدا یه راهکار بدید ببینم چرا اینقد خواب میاد 

چکاپ کاملم دادم هیچییم کم و زیاد نیست فقط کم خونی که اونم دارو مصرف میکنم و انقدم زیاد نیست کم خونیم که اینقد خوابالودم کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ویتامین دی بخور با مکمل اوپتی وومن که انرژی میده

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب بگو

چند مدت رو فکرات و ذهنت تمرکز کنی و نگاه کنی به فکرات. متوجه میشی تو ذهنت فکر بعد از فکر امان نمی ده. که خیلیاشم منفیه. مثلا هر روز داری درس می خونی ولی تو ذهنت با بکی دست به یقه شدی دعوا میکنی یا دائم به آینده می ری و می ترسی. یا حرفای گزشته می آد تو ذهنت. یا وقتی با کسی ملاقات کنی هزار تا فکر می آد بهت که این در مورد من چه فکری میکنه. یا هر کاری کنی خودتو ملامت میکنی میگی آیا این حرفی که زدم یا کاری که کردم درست بود. البته تو ذهنت. یک جنگ دائمی هست. می دونی چند دقیقه فکر کردن معادل چند ساعت کار یدی و کارگری هست و بدنو خسته میکنه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا