2777
2789

پارسال عمل اب مروارید کردم ...همش نور پخش میشه توچشمم و انگار یه هاله تو چشمم اصلا راحت نیستم...ازاینکه یه عمر قراره چشمم اینجور باشه عذاب میکشم....امسال این یکی چشمم عمل کردم هیچ مشکلی نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر پرونده پزشکی داشته باشی شایدددد. بررسی میکنن ببینن از عوارض عمل بوده یا نه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اگر پرونده پزشکی داشته باشی شایدددد. بررسی میکنن ببینن از عوارض عمل بوده یا نه

اره دارم  از بعدعمل هی گفتم نور پخش میشه هاله توچشمم ...گف بهانه میاری یه سال گذشته خوب نشدم جا چنتا دکتردیگ رفتم میگن درست نمیشه دیگ

رفتم پیش چن دکتر دیگه گفتن کاریش نمیشه کرد....حرفمو تایید کردن

منظورم این نیست که کاریش میشه کرد یا نه

توی تمام درمان ها، چه دارویی چه جراحی، یه چیزی به اسم قصور هست و یه چیزی به اسم عوارض

بابد مشخص بشه مشکل شما از قصور پزشکه یا از عوارض درمان

اینا کاملا باهم فرق دارن و اگر عارضه درمان باشه شکایت شما به جایی نمیرسه

اره دارم از بعدعمل هی گفتم نور پخش میشه هاله توچشمم ...گف بهانه میاری یه سال گذشته خوب نشدم جا چنتا ...

پس برو دنبال شکایت حتما. قصور پزشکی دیه هم باید بده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

پزشک معتمد تشخصی میدهقبل از شروع شکایت برو چند تا دکتر علت مشکلت رو بپرس

همون چن ماه اول که هی برای معاینه میرفتم جاش بیشتر داد وبیداد می‌کرد...دیگه نرفتم ..الان بنظرت به خودش بگم یا نه دیگه برم جا دکتر دیگه پیگیر بشم...

اگرچه جا چنتا دکتردیگه رفتم حرفمو تایید کردن ولی نگفتن قصور پزشکی یا عوارض هیچی نگفتن

نمره لنز هم اشتباه زده ...یعنی الان برای مطالعه هم باید عینک بزنم برای دورهم خوب نمیبینم..

حتما برو تا منجر به صدمات جبران ناپذیر نشده. تا الانشم دیر کردی برای شکایت. برو و شکایت کن. میفرستن کمیسیون پزشکی اونجا بررسی میشه که قصور پزشکه یا از عوارض جراحی