2777
2789
عنوان

میخوام چند روز برم خونه بابام اما وسیله‌هام چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 42 پست
مدام بحث میکنه تحقیر میکنه مسخره میکنه تهمت میزنه... استرس و اضطراب میگیرم حالم بده واقعا دیگه کارای ...

چند ساله ازدواج کردین؟

قبل عروسی خوب بودید یا نه؟

دست بزن و اعتیاد داره یا نه؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مدام بحث میکنه تحقیر میکنه مسخره میکنه تهمت میزنه... استرس و اضطراب میگیرم حالم بده واقعا دیگه کارای ...

خانواده ت در جریان این اخلاقای این داماد گل هستن؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای عزیزممم چقدر درکت میکنم 😔شوهر منم همینه توهین بعدش تهدید 

منکه اصلا نمیدونستم استرس یعنی چی یکسره استرس دارم 

دو ساله ازدواج کردم شما چند وقته؟

چند ساله ازدواج کردین؟قبل عروسی خوب بودید یا نه؟دست بزن و اعتیاد داره یا نه؟

حدود دو ساله ازدواج کردیم

قبلا یه جای دیگه زندکی ميکرديم شب عید سال ۴۰۳ یکی از مرغاش مُرد و من از ترسم وسیله‌هامو جمع کردم رفتم چون من رو مقصر میدونست (توی تاپیکام هست). بعد اومد به بهونه رابطه جنسی. منم که یهویی زندگیم رو از دست داده بودم حالم خیلی بد بود و قبولش کردم اینطوری ادامه پیدا کرد. الان طبقه بالای خونه پدرش هستیم و من دوباره اعصاب و روانم بهم ریخته

فکر کردم چون قرص میخوره و میاد نزدیک پدر مادرش، میشه باهاش زندگی کرد اما فایده‌ای نداشت

بهم میگه ما فقط برای رابطه جنسی باهم زندگی میکنیم

منم با تحقیرا و توهینایی که میکنه ازش بدم میاد نمیذارم بهم نزدیک بشه حتی جای خوابمم جدا کردم

توکل به خدا🌿
حدود دو ساله ازدواج کردیمقبلا یه جای دیگه زندکی ميکرديم شب عید سال ۴۰۳ یکی از مرغاش مُرد و من از ترس ...

اره اون تاپیکت رو یادمه 

قرص چی مصرف میکنه؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اونوقت اوکیه دیگه؟

یعنی میخوای بش بگی میخوام چندروزی برم تا قیافه و ریختتو نبینم؟😅

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

آره مامانم میگه تصمیم با خودته میخوای جدا بشی جدا شو اما باز دوباره پشیمون نشی

عه تویی ؟ مگه هنوز اشتی نکردین 😧 اونجا دیگه جواب ندادی 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یاد نقی افتادم پایتخت ۵ میگف الان تقی بچه لج میکنه آب باز میذاره ،یخچال از برق میکشه، شیشه میشکنه. بچه لجوجیه

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗