2777
2789
عنوان

زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 5464 بازدید | 68 پست
تقصیر مردا نیست تقصیر همون زناست که خودشون رو میچسپونن به آدم 

😨😨😨😨😨😨😨😨اینجوری که شما میفرمایید پس مردا عقل ندارن ...عزیزم هنوز خیلی بچه ای که مکر و حیله مردا رو باور نمیکنی...مردا خودشون ته مکر و هوس بازی هستن..

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
بیچاره مامانت نه تنها از شوهر شانس نداشته از بچه هم شانس نیاورده. دلیل تمام بدبختیای مادرت هرز پریدن ...

میشه الکی نظر ندی عزیزم من بابام و دوست دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا اصلاح نمیشن احتمالا که ۴ تو زن عادیه  من خیلی باباییم ولی کافیه پیشانی بابام روی مامانم چ ...

والاااااا...چرا اینقد براش عادیه واقعا؟؟؟؟؟؟

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
اینا اصلاح نمیشن احتمالا که ۴ تو زن عادیه  من خیلی باباییم ولی کافیه پیشانی بابام روی مامانم چ ...

شوهرم غلط میکنه زن دوم بگیره چون من ساکت نمیشینم  تو شهرشون آبروشون رو میبرم

اصلنم ایندو  نیست پدر زن لعنتیش بود هی زنگ میزد بهش بابام بعد از اینکه از کیش اومد یه مغازه باز ...

وای نگو اینا رو حالم به هم خورد البته تقصیر تو نیست سنت خیلی کمه هنوز فرق هیچی رو نمیدونی دعا و جادو چیه ؟؟؟ تا خود آدم اراده نکنه هیچ رمالی هیچ کاری نمیکنه اونا دعا کردن باباتم زن گرفت 

ببخشیید که تند حرف میزنم ولی واقعا اعصابم خورد میشه وقتی میبینم خانواده ها چه خرافاتیو برای دل خوش کردن تو مغز بچه هاشون میریزن واقعا دلم برای مامانت میسوزه که به خاطر شما همچین چیزایی رو یادتون داده

دل بابات خوش..تو الان باید سر درس و مشقت باشی و به فکر کنکور و دانشگاه و رشته مورد علاقه ت باشی...

تقصیر خوده احمقم بود تحمل دوریشون رو نداشتم از مدرسه زدم بیرون

تقصیر مردا نیست تقصیر همون زناست که خودشون رو میچسپونن به آدم 

میشه دیگه حدااقل در این مورد تاپیک نزنی؟

از کجا معلوم تو یه مرد نیستی؟

از زن دوم بابات تو به خونه با مامانت میگی

باباتم که اصلا خیانت نکرده در مورد یه مرد چندش حرف میزنی بعد میگی عاشقشم تحمل ندارم کسی چیزی بگه 

خب تاپیک نزن شما که عادت دارین با هوو یجا زندگی کنید ما همچین چیزی عجیبه برامون 

خیلی سطح پایینه این تاپیک😕 از هر وری نگاش میندازی یجاش میلنگه

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
میشه دیگه حدااقل در این مورد تاپیک نزنی؟ از کجا معلوم تو یه مرد نیستی؟ از زن دوم بابات تو به خونه ...

والا الان ما چی بگیم وقتی میگی رسمه اونجا تا 4 تا زن بگیره بعدم مرد مقصر نیست

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
یعنی کار خونه و پخت و پز و اینا پای کی هست تو خونه باید این رو هم تقسیم کنن درست نیست

همش با مامانمه ولی وقتی مهمون از شهرمون میره اونجا واسه خوشیرینی کار میکنه