2777
2789

هم اتاقیام یااونایی ک توسالن ماهستن میان اتاقمون مثلا میگن اره اول صب پامیشه آرایش میکنه ،یا بایه لقبی صدام میزنن پشت سرم ک من متوجه نشدم تلفظ حرفو دوس دارم تیکه تیکشون کنم ازشون متنفرم بااینک بی حاشیه هستم و کاریشون ندارم پشتم حرف میزنن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشحال باشین چرا ؟چون میخوان مثل شما باشن ولی نمیتونن

دقیقا میخواستم همینو بگم 

چون تو لول شما نیستن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

وا

سر چه چیزایی حرف میزنن

والا ما کل اتاقمون سر صبح آرایش می‌کرد

یه بار وسط حرفاشون برگرد بگو خب؟ داشتی میگفتی؟😑

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اعصاب دعوا ندارم روحیم خوب نیس واقعا زورم گرفته اینجور بدمومیگن بدذاتا

وقتی اینقدر بی حیا هستن.بهشون بگو دلت خنک بشه.چون سکوت کنی ادامه میدن.نیازی هم نیست با دعوا بگی.معمولی بگو.بکو ما همه اینجا مدتی با هم هستیم باید با هم خوب باشیم.نه پشت سر بد بگیم.

واسر چه چیزایی حرف میزننوالا ما کل اتاقمون سر صبح آرایش می‌کردیه بار وسط حرفاشون برگرد بگو خب؟ داشتی ...

وقتی رو تختم دراز کشیدم بیشتر حرف میزنن ازشون متنفرم دوس ندارم تا خرداد تحملشون کنم ،جالب اینه همش مث خودم آرایش میکنن تیپ میزنن بعد روم یه لقبی چسبوندن ک نفهمیدم چیه

منم همینم اینو فک کن حسودن میخان مث تو باشن نمیتوننن تا کو نی نسوزه دهنی بازنمیشه کم مهلی ک ون ادم حسود پرحرفومیسوزونه

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

وقتی اینقدر بی حیا هستن.بهشون بگو دلت خنک بشه.چون سکوت کنی ادامه میدن.نیازی هم نیست با دعوا بگی.معمو ...

فکرخوبیه، شاید با لحن معمولی ب روشون بیارم این سری