2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

یه دورهمی ساده بود 

هزینه خاصی نکردیم هدیه هم فقط یه انگشتر اوردن الباقی چیزای مرسوم برام کاربردی نبود

برای ما بله برون و نامزدی یکیه 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

با همسرم رفتیم

طاق گل و باکس و اینارو اجاره کردیم

مهمونا هم بزرگای فامبل بودن فقط

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

تزئینات ب خرج عروس هست فک کنم درست نمیدونم 

و عروس میره ارایشگاه ی ارایش ملیح و مدل موی باز برای بله برون مناسبه ک جلف هم نباشه

لباس هم یا کت و شلوار یا کت و دامن بلند یا لباس مجلسی ساده از اینا ک حریره خوشگله ک با یه شال روی سر تکمیل میشه

و عروس ب تعداد فامیلای داماد نبات باید بخره تزیین کنن ک بعد اخر مراسم نبات رو مادرشوهر میبره میده ب فامیلاشون هر نفری یدونه نبات شاخه ای

و داماد هم یکم لوازم ارایش و لباس ک شامل کت و شلوار و کیف و کفش و شال و یه تیکه طلا و گل و شیرینی میخره و و جواب ازمایش رو میاره و اینا رو باید تزیین کنه

داماد ارایشگاه میره و کت و شلوار میپوشه کراوات زیاد نیاز نیس دلخواهه تو بله برون

در خانواده من نامزدی و بله برون یکی هست که در خانواده عروس و اغلب به صرف شام با حضور نزدیکان دو طرف برگزار میشه. البته بعضی ها خیلی مفصل تر برگزار می کنند ولی در کل یه مراسم کاملا رسمی محسوب میشه

ما این مراسم ها رو اغلب به یه تشریفات و کترینگ می سپاریم. برای من خیلی تزئینات خاصی نداشت و به یه گل ارایی خیلی ساده بسنده کردیم. البته در شرایط روحی خوبی نبودیم و اگر در حالت عادی بودیم حتما ایده های خوبی برگزاری داشتم. زحمت مدیریت همین ها رو هم همسر برادرم به همراه یکی دو زوج از اقوام نزدیک کشیدن

فقط مردای فامیل شوهرم 

با مردای فامیل خودمون اومدن 

بابام شیرینی خرید واسه همه.

چون خونه بابام‌کوچیکه دیگه بابام گفت فقط مردا باشن.زن لازم نیس بیاد.

منم تو اتاق بودم با مامانم.همین.

بله برون انجام شد تموم.