2777
2789

الان درگیر کارای نامزدی هستیم 

نامزدمم پسر خوبیه خداروشکر 

با اینکه این روزا بهترین روزای زندگی یه دختر و خانوادشه اما مامانم روزگارمو عین جهنم کرده 

نه تنها اصلا ذوق و شوقی نداره خودش، منم نمیذاره هیچ کاری بکنم 

میخوام برا بله برونم یه لباس ساده بخرم اما هی میگه تو خیلی ادا داری همون لباسایی که از قبل داری بپوش

یا مثلا برا تزئین بله برون میخوام یه استند اجاره کنم خودمون گل آرایی کنیم اما دارم دیوونه میشم فکر نکنم بذاره وضع مالیمونم متوسط رو به خوبه

همش داره دلمو میشکنه، هی میگه تو همه چیت عجیب غریبه، حالا یه شوهر پیدا شده برات شاهکار که نکردی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه بس کنید همش کارای خودتونو میندازید گردن مادرتون بسته بسته عزیزم مگه دست و پاتو بسته ک حق نداری لب ...

ایشالا تو این موقعیت نباشی هیچوقت

ولی وقتی هیچ همراهی نداری که با ذوق و شوق باهات بیاد خرید و دل بزاره تو دلت خیلی سخته 

مخصوصا برا من که اهل دوست و رفیق بازی نیستم و به جز خانوادم کسیو ندارم 

علاوه بر این بحث پول گرفتنشم هست 

ایشالا تو این موقعیت نباشی هیچوقتولی وقتی هیچ همراهی نداری که با ذوق و شوق باهات بیاد خرید و دل بزار ...

عزیزم درکت میکنم میدونم چقدر سخته اما بعضیا خودشون عرضه ندارن همش همه چیو میندازن گردن مادرشون من واقعا این تاپیکهایی ک درمورد مادرشون بعضیا میزنن میبینم خیلی ناراحت میشم 

دوست داری بمیره؟ 

بنظرت اگه بمیره میتونی بی مادری تحمل کنی

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم