2777
2789

زیپاد با همکاری بانک پاسارگاد، امکان افتتاح حساب دیجیتالی برای فرزندان رو فراهم کرده!

با حساب دیجیتالی زیپاد، کودکان و نوجوانان بالای 7 سال می‌تونن زی‌کارت به اسم خودشون داشته باشن! 😍💳

این یعنی:
✨حس استقلال و اعتماد به نفس فرزندان
💡 یادگیری سواد مالی از دوران کودکی
💰آموزش سرمایه‌گذاری و پس‌انداز کردن توی دنیای واقعی!

یه رنگشو من براش گرفتم دوسش نداره همش داره غر میزنه میشه عوض کنم ؟

وولکس واگن، ماشینیه که مثل یه دوست وفادار همیشه همراهت می‌مونه؛ طراحی ساده ولی بی‌نهایت کاربردی، قدرت و راحتی رو بهت می‌ده که هر جاده‌ای رو به راحتی طی کنی. هر وقت پشت فرمونش بشینی، می‌فهمی که انتخابت درست بوده!

الان کدوم کارمند اسکولی به بانک پاسارگاد پیشنهاد داده بیاد تو نی نی سایت تبلیغ کنه؟

خاک تو سرتون. حقا که پاسارگاد کارمنداشو از تو جوب پیدا می کنه استخدام می کنه.

@زیپاد  

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

تجربه بدی داشتی ازش؟

آره. حس می کنم کارمنداش اسکول مسکولن. هوش عمومی پایینی دارن. هر بار رفتم شعب این بانک حس کردم کارمنداش گنگ و گیجن.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

آره. حس می کنم کارمنداش اسکول مسکولن. هوش عمومی پایینی دارن. هر بار رفتم شعب این بانک حس کردم کارمند ...

حس   

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!