2777
2789
عنوان

شوهر پیدا کردن

240 بازدید | 21 پست

من شهر کوچیکی زندگی میکنم و فرهنگش هم خیلی پایینه . یه شهر نزدیک خودمون هم رفتم دانشگاه ، اکثر هم کلاسیام همشهریام هستن . از فامیل ، آشنا و همکلاسی خواستگار دارم که همگی همشهریام هستن . ولی خب متاسفانه تو فرهنگ ما احترام و استقلال چندانی به زن نمیدن و اکثریت دیدشون بسته است . دوست دارم بزارم تا برا ارشد برم یه شهر بزرگ و اونجا ازدواج کنم 

از طرفی هم میترسم که سنم بره بالا یا اگه رفتم موفق به ازدواج نشدم چی ! از طرفی هم واقعا دوست دارم با یه خانواده و فرهنگ باز و بالا ازدواج کنم . 

چیکار کنم ؟ خواهش میکنم نظرتون رو بگید! 🙏❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته عزیزم؟! 

من باشم ادامه تحصیل میدم ارشد و دکترا و .. 

تو شوهر کردن که چیزی نیست جز کار خونه انجام دادن و غذا پختن و غر غر شوهر و خانوادش رو تحمل کردنو... 

اگه سنت زیاد نیست درست رو بخون برو سر کار 

هدفت از زندگی به جز ازدواج چیه

خودتو به یه جایی برسون درس بخون مطالعه کن کار بکن لولتو بکش بالا

بعد حالا یا زود ازدواج میکنی یا دیر 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

هیچ وقت همه چیز باهم جور نمیشه

بزار من بهت بگم  یا با همین خانواده به قول خودت بی فرهنگی که میگی ازدواج کن البته خودتم همونجایی

یا به امید یه خانواده بافرهنگ بیا شهر بزرگ

کبوتر با کبوتر باز با باز

اولویت اول شاغل شدن و مستقل شدنه ولی خب ازدواج بخش مهمی از زندگیه

خب دیگه 

مستقل بشو دیگه ازدواج کی پیش بیاد خیلی دست خودت نیست بهش فکر نکن 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲