2777
2789
عنوان

حیاط خونه مون خیلی ساده هست چیکار کنم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 26 پست
منم دوست دارم مرغ هارو بفروشن به جاش گل و گیاه بکارم ولی خب تخم مرغ هارو میفروشیم توی روستامون

تونی دورشون فنس بکشی ک بقیه حیاط و کثیف نکنن

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل کاری کن خالا تو گلان یا باغچه قشنگ میشه.

گلدون پلاستیکی ها که برای دیوارن بخر نصب کن توش پتوس بکار 

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

نمیخوام زیاد هزینه کنم. درآمد چندانی نداریم

خب پس همون درو پنجره رو خودت  سفید رنگ کن 

میتونی واسه رنگ ورو دادن هم از شیشه مات کن رنگی استفاده کنی زیاد هزینه نداره

تاب هم شما تو روستا هستید میتونید چوب تخته پیدا کنید اونم فکر نکنم زیاد هزینه داشته باشه 

گل کاری کن خالا تو گلان یا باغچه قشنگ میشه.گلدون پلاستیکی ها که برای دیوارن بخر نصب کن توش پتوس بکار

میخوام چندروز دیگه چند نمونه بذر و گلدون سفارش بدم که گل های رنگی بکارم😍ولی کف حیاط سیمان شدس و الان کنده شدن سیمان هاش. 🥲

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚

میخوام چندروز دیگه چند نمونه بذر و گلدون سفارش بدم که گل های رنگی بکارم😍ولی کف حیاط سیمان شدس و الا ...

حالا یکم گل آرایی کن دلتون باز شه انشالله پول اومد دستتون موزاییکش کنید.

از این چمن مصنوعی هارم قشنگه بعضی جاها پهن کنی

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!