2777
2789

تو یه تاپیک طلا بودم همه میگفتن طلا بخره ولی به نظرم خونه خیلی بهتره 

من الان مادرشوهرم یه خونه فکستنی تو جنوب تهران داره داده اجاره ماهی ۱۵ میلیون میگیره و میخوره 

واقعا ماهی ۱۵ تومن مفت بدن بده

ولی از طلا که نمیشه پول دراورد 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملک یکدفعه رشد میکنه چند سالی یکبار

ملک خوبه باباا 

ادم یه سند محکم میزنه خیالش راحته 

طلا خطرش زیاده 

ولی خب تو پول کم ادم فقط میتونه طلا بگیره 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

ملک اگه ب خرج نی افته خوبه بعدم سر هرجاب جایی خونه داغون میشه رنگ میخواد مالیات داره بنگاه داره تازه اگگگه ادم خوب نصیبت بشه...اگه پول لازم بشی میشه ی تبکه طلا فروخت ولی خب نمیشه خونه فروخت..خلاصه هرر طلایی خوبه ولی هررر ملکی خوب نیست

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

به نظر من باید طلا پس انداز کنی که بعد باهاش‌ ملک بخری

وگرنه طلا ایمن نیست

ملک هم خودش سود میده هم میتونه ماهیانه بهت سود بده

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

فکر میکنی مفت میگیره خونه یه مدت بعد میفته به خرج .کلی هزینه ها به عهده صاحبخونه اس بعد یه مدت هم خونه کهنه میشه .بالای 20 تومن باز یکم به چشم میاد ولی زیر 20 تومن اصلا معلوم نمیشه چی میشه