چه_گوز_گوزا مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 278 عنوان دکلره تو پریودی رنگ میگیره🤔 33 بازدید | 6 پست دوستم میخواد موهاشو دکلره کنه گفت بپرسم ببینه میشه تو پریودی رنگ و دکلره گذاشت؟ اخه شنیدید میگن رنگ باز نمیکنه؟ فردا یا پس فردا میخواد رنگ کنه پریودش اخراشه اگر نه میشه قرص بخوره قطع شه؟ من خودم مفنامیک میخورم قطع میشه به طرف میگن شما تو زندگیتون چی کم دارید ؟ میگه هیچی ... میگن : چرا ؟؟؟؟؟ میگه : دیروز بابام جلو همه گوزید مامانم گفت فقط همینو کم داشتیم......😍😂😐 1404/01/26 | 13:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پفیلاکچاپی1384 عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 162 عزیزم تو پریودی به خواطر به هم ریختن هورمون ها دکلره مو خوب به پایه نمیرسه و مو قرمز میشه خداجونم یعنی میشه منم مامان بشم؟🥹واسه نیت قلبیم میشه یک صلوات بفرستی مهربون؟🤗❤️
پفیلاکچاپی1384 عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 162 باید بزاره پریودش که تموم شد برای رنگ اقدام کنه الان غیر ممکنه و موهاش خراب میشه خداجونم یعنی میشه منم مامان بشم؟🥹واسه نیت قلبیم میشه یک صلوات بفرستی مهربون؟🤗❤️
چه_گوز_گوزا مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 278 باید بزاره پریودش که تموم شد برای رنگ اقدام کنه الان غیر ممکنه و موهاش خراب میشه ببین فردا میشه سومین روز پریودیش بازم خراب میشه؟ به طرف میگن شما تو زندگیتون چی کم دارید ؟ میگه هیچی ... میگن : چرا ؟؟؟؟؟ میگه : دیروز بابام جلو همه گوزید مامانم گفت فقط همینو کم داشتیم......😍😂😐
پفیلاکچاپی1384 عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 162 ببین فردا میشه سومین روز پریودیش بازم خراب میشه؟ اره عزیزم خراب میشه باید دوره هفت روز پریودش تموم بشه بعد روز هشتم میتونه بره برای رنگ خداجونم یعنی میشه منم مامان بشم؟🥹واسه نیت قلبیم میشه یک صلوات بفرستی مهربون؟🤗❤️
چه_گوز_گوزا مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 278 اره عزیزم خراب میشه باید دوره هفت روز پریودش تموم بشه بعد روز هشتم میتونه بره برای رنگ ممنونم❤️ به طرف میگن شما تو زندگیتون چی کم دارید ؟ میگه هیچی ... میگن : چرا ؟؟؟؟؟ میگه : دیروز بابام جلو همه گوزید مامانم گفت فقط همینو کم داشتیم......😍😂😐
پفیلاکچاپی1384 عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 162 ممنونم❤️ خواهش میکنم گلم❤️🙏🏻 خداجونم یعنی میشه منم مامان بشم؟🥹واسه نیت قلبیم میشه یک صلوات بفرستی مهربون؟🤗❤️