2777
2789
عنوان

بعد از تولد بچه شوهرم بد اخلاق شده

569 بازدید | 11 پست

الان پنج ماهه که پسرم به دنیا اومده شوهرم بهانه گیر و بد اخلاق شده در حالی که قبل از بچه خوب بود نمیدونم باید چیکار کرد؟تا کی این وضعیت ادامه داره

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا بعضی مردا واکنشای خوبی ندارن بعد بچه دار شدن،منم شوهرم بعدبچه دار شدن خییلی نسبت بهم سرد شده بود،بی توجه بود حتی اصلا واسه رابطه میلی نداشت کلا این کارا تا۲سال ادامه داشت ازوقتی بچم از شیر گرفتم ۱۸۰ درجه تعییر کرد،هرچیم ازش میپرسیدم اون موقع چرا این این جوری بودی؟میگه نمیدونم!

پسرمون خیلی آرومه زیاد گریه نمیکنه بچه هم پسر دوست داشت تا جایی هم که بتونم بهش توجه میکنم اما دائما دنبال بهانس اخلاقایی ازش میبینم که تا حالا ندیده بودم امشب غذام سوخت قیامت به پا کرد

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
کلا بعضی مردا واکنشای خوبی ندارن بعد بچه دار شدن،منم شوهرم بعدبچه دار شدن خییلی نسبت بهم سرد شده بود ...

یعنی مال من هم ممکنه درست بشه البته تازگیا بهش یه شک قوی هم پیدا کردم چون سابقه خیانت هم داره اما وقتی که تو خیانت بود هم باهام خوش رفتار بود

یعنی مال من هم ممکنه درست بشه البته تازگیا بهش یه شک قوی هم پیدا کردم چون سابقه خیانت هم داره اما وق ...

آره درست میشه ولی دیگه خیانتش نمیدونم چون شوهر من اهل خیانت نبوده ونیست،ولی در کل بعداز این دوسال که برگشت دیگه من اون احساس سابق بهش ندارم وکلا نسبت بهش سرد شدم چون اون موقع که من بهش نیاز داشتم کنارم نبود😐

آره درست میشه ولی دیگه خیانتش نمیدونم چون شوهر من اهل خیانت نبوده ونیست،ولی در کل بعداز این دوسال که ...

بچه خواست اون بود بهم گفت مثل کوه پشتتم اما الان هیچ کمکی نمیده اخلاق بدش هم یه طرف از همه بدتر بهش اعتماد کردم و کارمو رها کردم الان فکر میکنم سرم کلاه رفته

به این حالت میگن افسردگی بعد از پدر شدن

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦

والا به اون که بد نمیگذره همه چیزش سر جاشه فقط داره منو داغون میکنه