2777
2789
عنوان

زمان زایمان😅

73 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

یه سوالی داشتم

بنظرتون طبق تجربه ای که داشتید، چه زمانی برای بارداری و زایمان بهتره؟

منظور فصل و ...

مثلا بارداری تو بهار تابستون خوبه؟

یا زمستون 

یا برا زایمان معمولا تو ماه های خاصی خیلی شلوغ میشه بیمارستان ها و ... 

در کل طبق تجربه برا بارداری و زایمان و راحتی مادر، رشد کودک و تعذیه و ..‌ چه موقعی از سال مناسب تره؟

خودم شاغلم و تابستان ها تعطیلی دارم

بچه ای ک زمستون و پاییز ب دنیا میاد تا نوزاده کمتر سرما میخوره چون خوب میپوشونیش😁ولی بهار و تابستون سخت نمی‌گیری یهو با کولری چیزی مریض میشه 

خودم پسرم دی ماه دنیا اومد خیلی خوب بود 

بچه دومم قراره خرداد دنیا بیاد ی کم نگرانم بخاطر کولر،گرمی هوا و این چیزا 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ای ک زمستون و پاییز ب دنیا میاد تا نوزاده کمتر سرما میخوره چون خوب میپوشونیش😁ولی بهار و تابستون ...

تازه خودمون رو بگو 

جلوی کولر چقد مریض میشیم 

نباید باد بخوره 

تا چند وقتی مواظبت کنیم

معجزه شکر گزاری...

تازه خودمون رو بگو جلوی کولر چقد مریض میشیم نباید باد بخوره تا چند وقتی مواظبت کنیم

منی ک انقد گرمایی ام😵‍💫

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

دختر من آذر متولد شد

بدترین و بلند ترین شبهای سال 

واااای چقد زهرماری گذشت

اصن شیش ماه دوم مزخرفه

البته مهر و اسفند قابل تحمله

عشق فقط بهار🥺🌱🌸

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ببخشید گرمایی سرمایی یعنی چی🙈مثلا منی ک از گرما متنفرم و نمیتونم تحملش کنم کدومش برا منه؟

گرمایی😂

ینی اینک خییییلی بیشتر از بقیه گرما رو حس می‌کنی و اذیتت می‌کنه