2777
2789
عنوان

عکس فنجون قهوه ام صرفا جهت سرگرمی 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشممرسی عزیزم اگه انجام دادم همین تاپیک عکس میذارم و تگ میکنم😍😍😘😘😘😘😘

باشه عزیزم💋🩷

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

میتونی برای منم نگاه کنی اگه بخورم بفرستم یا کارت اینا میتونی ؟

اره عزیزم بخور بفرست برات تا روت هم کنارش میگیرم

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

من به نیت پول و اینا نگاهش میکنم 🤣🤣🤣🤣🤣

😂🩷

سلام 

عذرمیخوام اینجا کامنت میذارم

توی یه تاپیکی من راجع به خیرات نظرخواهی کرده بودم که ببرم مسجد، یه کاربری به من انتقاد کردم

خواستم براتون توضیح بدم چون به کاربری شما علاقه دارم

من هر فعالیتی رو سر جای خودش انجام خواهم داد و یه سری از کاربرها صرفا برای اینکه برای من مشکل درست کنن چنین نظراتی میذارن و اولین بارشون نیست

من یه دختر پرانرژی ام که مذهب سبک زندگی منه 😊💚

سلام عذرمیخوام اینجا کامنت میذارمتوی یه تاپیکی من راجع به خیرات نظرخواهی کرده بودم که ببرم مسجد، یه ...

سلام 

قطعا لایک کردن اون کامنت ، تایید این موضوع نبوده که کارتون اشتباهه

خیلی هم درسته و از دیدن تاپیک های خیرات شما لذت میبرم

صرفا چون پیشنهاد ایشون هم خوب بود لایک کردم

برای منم دعا کن هر وقت خیرات داشتی 😘

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.