2777
2789

مادربزرگ خدابیامرز من یک سوم اموالش (پدربزرگم قبل از فوتش خونه و زمین و مغازه اش رو به نام خانومش کرده بود) تو وصیت نامه رسمی زده به نام یکی از نوه ها (دختر عموم که نوزده سالشه) 

من چهار تا عمو و دو تا عمه و کلی دختر عمو و دختر عمه دارم‌ که خیلی هاشون ازدواج کردن و بچه هم دارن. 

یکی از عموهام دخترش مشکل قبلی داره و خیلی خرجش می کنه. یکی دیگه شون هم داره جهاز می خره.

نمی دونم چرا این وسط من خیلی حسودیم شده به صاحب ارث و دارم می سوزم! نمی دونم آب رو کجا بریزم 😅😅😅🤣🤣🤣🤣. 

شرعی هم هست و دلش خواسته دیگه.

حالا من کلی کاراش رو می کردم و چندین بار هم با کمک همسرم بردیمش دکتر و... بماند. 

خدایی انتظاری نداشتم اون موقع و چون پدر من پسر بزرگه و مسئولیت مادرش بیشتر با ما بود و منم برادر ندارم فکر می کردم عادیه این کارهام. 

دختر صاحب ارث به مادر خودش رفته و چشماش سبزه و بلونده و تنها نوه ای هست که این شکلیه. از وقتی هم کوچولو بود مادربزرگم خیلی دوستش داشت و یک ریز قربون صدقه اش می رفت. از اون مغروراست و من ندیدم کمکی و کاری بکنه به مادربزرگم. 

به من چه. برم سرم تو زندگی خودم باشه و اینقدر حسود و چشم تنگ نباشم تا خدا خودش برام بسازه...

منم بودم زورم میومد، چون کلا تا وقتی بچه هست نوه ارث مستقیم نمیبره اونم یک سووووم، این جور وصیت کننده ها فحش میخرن برا خودشون

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.