2777
2789
عنوان

شهید سجاد زبرجدی

3267 بازدید | 40 پست

کسی در مورد ایشون شنیده؟این روزا اسم ایشون و زیاد میبینم در فضای مجازی .

هر کی هر چی میدونه بیاد بگه.ممنونم

هر کی امضای من و دید برای بازشدن کلاف زندگیم صلوات بفرسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گوگل سرچ کن 

شهیدی که اگر براش زیارت عاشورا بخونی اونم برای خواسته تو دعا میکنه و تا از خدا نگیره برات دست بر نمیذاره و اگر صلاح خدا نبود قول داده روز قیامت برات جبران کنه 

تو گوگل سرچ کن شهیدی که اگر براش زیارت عاشورا بخونی اونم برای خواسته تو دعا میکنه و تا از خدا نگیره ...

چقدر جالب.

تو گوگل سرچ کن شهیدی که اگر براش زیارت عاشورا بخونی اونم برای خواسته تو دعا میکنه و تا از خدا نگیره ...

من توی وصیت نامه شون خوندم که اگه مشورتی دارید بر سر مزارم بیایید تا کمکتون کنم و اینکه من و یاد کنید تا من هم شما رو یاد کنم

منم این اواخر شناختمشون.

نیت کردم ۱۴ روز براشون جامعه کبیره بخونم . ایشونم واسطه شن خدا جاجتمو بده.انشاالله که نتیجه بگیرم

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

منم این اواخر شناختمشون.نیت کردم ۱۴ روز براشون جامعه کبیره بخونم . ایشونم واسطه شن خدا جاجتمو بده.ان ...

حاجت روا بشید ایشالا.منم مدت کوتاهیه که اسمشون و شنیدم.کنجکاو شدم دربارشون بیشتر بدونم.خیلی آدمهای سرشناسی هم دیدم که برای حاجت پیش ایشون رفته بودند که براشون دعا کنند.شهدا به خاطر آبرویی که پیش خداوند دارند میتونن واسطه ی خوبی برای اجابت دعا و سفارش کردن پیش خدا باشند

حاجت روا بشید ایشالا.منم مدت کوتاهیه که اسمشون و شنیدم.کنجکاو شدم دربارشون بیشتر بدونم.خیلی آدمهای س ...

درسته . شهدا رفیقای خوبی ان🥰

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

درسته . شهدا رفیقای خوبی ان🥰

اره دیگه.از جان بالاتر و با ارزش تر برای هر انسانی چیه؟شهدا از جانشون گذشتن.میتونن بهترین گوش شنوا و بهترین ضامن برای انسانها باشند در مقابل درگاه خدا

شما هم از فضای مجازی با ایشون آشنا شدید یا کسی این شهید و بهتون معرفی کرده؟

فضا مجازی.. انشاالله اگه قسمت بشه اینبار که رفتم سر مزار شهید هادی. سر مزار شهید زبرجدی هم میرم.حتما شما روهم یاد میکننم

اینکه ایشون در وصیت نامه شون ،افراد و‌به حضرت زهرا س، قسم دادن که به یادشون باشن.به نظرم بهترین هدیه برای ایشون میتونه سوره ی کوثر  یا صلوات خاصه ی حضرت زهرا باشه

فضا مجازی.. انشاالله اگه قسمت بشه اینبار که رفتم سر مزار شهید هادی. سر مزار شهید زبرجدی هم میرم.حتما ...

خدا قبول کنه.دست شما درد نکنه.ایشالا حاجت روا بشید