2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیابت بارداریم بعد چندسال هنوز تو بدنم مونده بود و دکتر میگفت باید اکثر مواد غذایی و حذف کنم ...اما من فستینگ و شروع کردم ۷ شب شام میخورم دیگه فقط اب و چای و قهوه بدون قند چه طبیعی چه مصنوعی ....از ۱۲ ساعت فست رسوندم ب ۱۶ ساعت...نتیجش شد پریودی منظم بدن سرحال تر حذف دیابت و ۱۲ کیلو کاهش وزن تو چند ماه فقط

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
من دیابت بارداریم بعد چندسال هنوز تو بدنم مونده بود و دکتر میگفت باید اکثر مواد غذایی و حذف کنم ...ا ...

خوبههههه

فقط اینکه مشکلی نیست کاپوچینو یا شیر کم چرب استفاده کنیم توی اون ۱۶ ساعت؟

من ۳سال پیش اصن با رژیم فستینگ آشنایی نداشتم 

فقط خودم شبا که شام سبک میخوردم دیگه میرفت تا روز بعد که ساعت ۲اقام از سرکار میومد ناهار میخوردم چون تنها بودم صبحانه هم نمیخوردم حدود ۸کیلو کم کردم تو ۲یا ۳ماه بدون ورزش بعدا با فستینگ آشنا شدم دیدم عه این همون کاریه خودم میکردم 

خوبهههههفقط اینکه مشکلی نیست کاپوچینو یا شیر کم چرب استفاده کنیم توی اون ۱۶ ساعت؟

هرچیزی ک حتی ذره ای قند داشته باشه فست و بهم میریزه حتی قند طبیعی مواد خوراکی ...اب چای و قهوه تلخ

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉