2777
2789
عنوان

یه مطلب در مورد دوسپسر دوستم میخوام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 27 پست

ما بعد ۴ سال داریم ازدواج میکنیم ، دوری سخته بله ، خیلی هم سخته ، به شدت و به طرز مسخره ای افسرده کننده است ، اما خب میدونی برای دوستانت آرزو میکنم که بتونن تا آخرش راه رو برن 

کار هرکس نیست خرمن کوفتن ، گاو نر میخواهد و مرد کهن 😂 یا یه چیزی تو همین مایه ها 

انسان آرزوست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظراتتو برای خودت نگه دار و بزار دوستت خودش برای زندگیش تصمیم بگیره . سعی کنیم کمتر باعث جداییا و ان ...

اونم تو زندگیم نظر میده کلا همیشه از هم راهنمایی میگیریم و نگران زندگی هم هستیم ، با اینکه من سالهاس که متاهلم ولی رابطمون باهم هیچ تغییری نکرده

مثل اینکه پسر قصد ازدواج نداره

پس چرا با همن

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
ما بعد ۴ سال داریم ازدواج میکنیم ، دوری سخته بله ، خیلی هم سخته ، به شدت و به طرز مسخره ای افسرده کن ...

رسیدن به عشق بنظرت خوشبخت میشه آدما؟ 

من تو همین فکرم میترسم یهو برام بد نشه

رابطه لانگ دیستنس کلا عجیبه 

احتمالا بیشتر احساسشون وابستگیه چون اگه دوست داشتن بود تو این سه سال بیشتر از دوبار همو میدیدن ولی خب نمیشه نظر قطعی داد ممکنه دوست داشتن بعد چند سال به وجود بیاد ولی اصولا تو این رابطه ها نفرات دیگه هم هستن 

ما بعد ۴ سال داریم ازدواج میکنیم ، دوری سخته بله ، خیلی هم سخته ، به شدت و به طرز مسخره ای افسرده کن ...

نظر پسره اینه که همیشه کنار هم باشن ولی من نگران اینم پسره خسته بشه و کات کنه واقعا دوستم آسیب میبینه.  ولی اینم که ۳ سال به پاش موند واقعا خوبه

رسیدن به عشق بنظرت خوشبخت میشه آدما؟ من تو همین فکرم میترسم یهو برام بد نشه

باید با هم رفت و امد داشته باشن ، خانواده ها مخصوصا در جریان باشن ( کار پسره) 

حداقل باید باهم ده باری نشست و برخواست داشته باشن یه سفر باهم برن چه میدونم ببینن همو وقتی تازه خواب بیدار میشن میتونن همو تحمل کنن 

انسان آرزوست

نظر پسره اینه که همیشه کنار هم باشن ولی من نگران اینم پسره خسته بشه و کات کنه واقعا دوستم آسیب میبین ...

خب این که انقدر کم همو دیدن جای تأسف داره ، دیگ بعد سه سال بابد جدیش کنن موضوع رو کم کم ، خانواده هارو درحریانبزارن ، پسره بیاد خانواده دختر ببیننش 

انسان آرزوست

نمیدونم والا دوستم میگه هم و دوسداریم شدیم یه تیکه از وجود هم بدون هم نمیتونیم

اگه نمیتونن چرا به ازدواج نمیخوان ختم کنن

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️