2777
2789
عنوان

بچا میشه بیاید دوس‌پسرم😭

392 بازدید | 24 پست

چرا وقتی با رفیقاشه منو یادش میره؟

مثلا مهمونی یا جایی،میره یه خبری میگیره ولی اگ با رفیقاش باشه اصلاا خبری ازش نیست

دوسش دارم حساسم🥲

همش با خودم میگم لابد اولویتش نیستم

ولی وقتایی ک بیکاره خیلی توجه میکنه پیگیره

کاربری دو نفره🤝🏻🤍من و نرگس👭🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اون تایم تایم تنهایی و شخصی خودشه و کاملا هم حق داره

هرکدون از زوجین باید یه تایم خصوصی برای خودشون داشته باشن توم داشته باش اتفاقا

ولی اگه زیاد رفیق بازه و تایم زیادی با دوستاشه بحثش فرق میکنه

اگه میخوای از دستش ندی این رفتارو کنار بزار. من خودم دخترم کسی اینقد بهم گیر بده از زندگیم شوتش میکنم بیرون. همه با ادمیم و کسایی رو هم دوست داریم ، جدای اون دوست داریم بعضی وقتا هک خودمون و دوستامون خوش باشیم..ربطی به اینکه اون فرد اولویت باشه یا نه نداره ، چون اولویت اول هرکسی خودشه . بعدش بقیه..

چیزی که عوض داره ، گله نداره ! 

اکثر  آدما همینن آدم میخواد 1 ساعت با دوستاش بگه بخنده نمیشه ک هی گوشی بدست باشه تازه آقایون اگه جلو دوستاشون گوشی بدست باشن رفیقاشون ایسگاش میکنن

اگر حیوانات قادر به ایجاد یک دین بودند، بی شک در آن دین انسان نماد شیطان بود.. 

ولی من خیلی دوسش دارم💔نمیتونم ولش کنماز قبل دوستیمون دوسش داشتم

منم‌همینو میگفتم

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

عزیزم چرا فکر میکنی دوس داشتن ینی همش پیگیرت باشه همش ازت سوال منع کجایی چیکار می‌کنی ؟

دوس داشتن رو تو رفتارهای دیگش ببین 

من همین الانم ک نامزد هستم می‌دونم ک نامزد وقتی هر ۲ یا ۳ ماه با دوستاش جمع میشن راحت نیست سر گوشی بیاد چون خیلی خوشش نمیاد رفیقاش سر از کارش در بیارن شاید راحت نیست تو جمع دوستاش راحت باهات حرف بزنهه چون خب پسرا حساسن 

فکر منفی نکن