2777
2789
عنوان

چهل کیلو لاغری بااین روش

339 بازدید | 11 پست

شنبه تا چهارشنبه

صبحونه ساعت نه دوتا تخم مرغ و نان سنگک و گوجه فرنگی

میان وعده چایی و ده تا مویز

نهار نمیخورم

شام نصفه بشقابم غذا میریزم نصفش کاهو و سالاد 

پنجشنبه جمعه فست ۱۶-۸

کالری مصرفی بین۱۲۰۰-۱۵۰۰

وزنم۱۱۵

قد۱۵۷

۲۶سالمه

ب نظرتون میشه اینجوری چهل کیلو کم کرد؟تو چ مدت؟

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ وعده ای رو حذف نکن . تواگه ناهار نخوری شام خیلی گرسنه ای و زیاد میخوری رژیمت شکست میخوری . ناهار ۸قاشق برنج بخور با مرغ با ی بشقاب سالاد سیرسیر میشی میتونی به کارات برسی نه اینکه ضعف کنی ی گوشه بیفتی . شامم نون و برنج حذف کن ی چیز آب‌پز بخور . پیاده روی حتما روزی ۴۵ دقیقه برو . میوه روزی دو واحد بخور شبم شیر دارچین بخور . چای سبزم بخور صبح ها. هر وقتم زیاده روی کردی عیب نداره از فرداش ادامه بدی . مت تو ۴ماه ۱۸ کیلو کم کردم طبق همین روش حالا چقدرم پر خوری داشتم بعضی وعده ها . ولی دوباره از فرداش جبران کردم . الان اضافه وزن ندارم تو تثبیتم

برو دکتر تغذیه ...بهت دارو میده ..برنامه میده ...خودسر رژیم نگیر 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

هیچ وعده ای رو حذف نکن . تواگه ناهار نخوری شام خیلی گرسنه ای و زیاد میخوری رژیمت شکست میخوری . ناهار ...

صبحونه چی و چ مقدار؟

شام چ مقدار

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
صبحونه چی و چ مقدار؟شام چ مقدار

دو کف دست سنگک یا ۸کف دست لواش با ی تخم مرغ آب‌پز و گوجه و چای بدون قند . یا پنیر و دوتا گردو . شام سوپ عدسی ی کاسه کوچیک با یکم سالاد . یا ی تیکه مرغ آب‌پز با سالاد

من ۱۲۸.۶ بودم الان ۸۶.۸ هستم روش لاغری مو میگم چون خودم ۴۰ کیلو کم کردم ، توصیه من به شما اینه کلا قند و شکر و شیرینی‌جات را بذار کنار سرخ کردنی خیلی خیلی کم بخور ماهی یک دفعه ان هم  اگه خواستی توی خورش هات مرغ را سرخ نکن اصلا روغن نریز (مرغ بریز با پیاز و مخلفات و رب گوجه) قول میدم خود مرغ روغن بندازه ، روغن روی برنج نریز ،من چون ساعت ۳ و ۴ بعدازظهر نهار میخورم شام را حذف کردم اما اگه شما نهار را ۱۲ میخوری شام را ساعت ۷ شب بخور و اینکه تو میوه زیاده روی نکن در هر میان وعده یک عدد بخور  و تو میان وعده ت اجیل بذار ولی کم ، صبحانه ولی کامل بخور ولی زود زمانش باشه فقط کره و خامه و مربا نخور و خوب بجو سعی کن لقمه هات کوچک باشن ، امیدوارم موفق باشی و ان شاء الله که بتونید وزنتون را  کم کنید ، یاحق

من ۱۲۸.۶ بودم الان ۸۶.۸ هستم روش لاغری مو میگم چون خودم ۴۰ کیلو کم کردم ، توصیه من به شما اینه کلا ق ...

تو چند وقت لاغر شدی عزیزم؟

من صبحونه حدود۱۴۰گرم نون سنگک و ی قوطی پنیر و گردو میخورم ساعت هشت نه 

میان وعده مویز و چایی و یکم اجیل 

نهار و شام باهم غروب میخورم حدود ۶۰۰کالری 

کالری روزانمم ۱۲۰۰تا۱۵۰۰

تو چند وقت لاغر شدی عزیزم؟من صبحونه حدود۱۴۰گرم نون سنگک و ی قوطی پنیر و گردو میخورم ساعت هشت نه میان ...

من رژیم  را از ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ شروع کردم اما از آبان ۱۴۰۳ تا اسفند رها کردم شدم ۹۴.۲ بعد دوباره شروع کردم تقریبا دوماه هست الان به آن وزن آبان ماه رسیدم ، به نظرم  هر رژیمی دوست دارید  بگیرید اما کالری شماری نکن ، کالری شماری را به صورت تفننی و سرگرمی انجام بده ، فقط شکر را سراغش نرو من دیدم آنهایی که کالری شماری میکنن بعضی وقتها از کالری مواد غذایی میزنن که شکر بخورن ، اول خودتو با  یک رژیم سفت و سخت  عادت بده وقتی معده ت کوچک شد بعدش رژیم معمولی کن و  وعده هات را تا آنجایی که میتونی و توانایی داری بخور حتی کمتر از آن دست بکش اما کم خواری شدید نکن.