2777
2789

تازه یادم اومد بچه ها

من موقع سزارین آمپول که میزنن کل بدنم بی حس میشه فقط با چشام حالیشون میکردم ،آنقدر بد بود اوضاع که حرف هم نمیتونستم بزنم،نمیترسیدمااا آمپول که زدن کل بدنم بی حس شد حتی دستام و گردنم و دهنمو نمیتونستم تکون بدم و عضلات نفس کشیدنم سفت شده بود داشتم خفه میشدم تفس نمتونستم بشکم،این حالت طبیعیه یا من به چوخ رفته بودم؟؟؟؟داشتن می‌کشتنم، به شوهرم میگم میگه همه همینن لابد ولی من تو اینستا می‌دیدیم بعضیا حتی بچه رو می‌بوسند و نوازش میکنن من مثل جون کندن نفس میکشیدم خیر سرشون بیمارستان خصوصی معروفی تو شهرمون بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون یک تکنیک داره 

منم زدن دیدم دارم خفه میشم چون بیهوشی از کمر بود ولی ناحیه های بالا رو هم درگیر می‌کنه . بعد که گفتم ماسک بیهوشی رو‌ زدن صورتم که کلا حالیم نشه.

خواهر چهار ماه بعد سزارین کرد گفت هر چه که گفتم  بهم ماسک نزنین می‌خوام بچه رو ببینم بهش گفتن  این حالت نفس تنگی تا بعد از بیرون آوردن بچه ادامه داره نفس های عمیق بکش 

ربطی به بیمارستان نداره. واکنش افراد به داروهای بی حسی و بیهوشی متفاوته. حالا پزشک اون بیمارستان هر ...

دقیقا همون مورد نادر برای من بدبخت پیش اومده بود برام یک فوبیا شده احساس میکنم هراز گاهی نمیتونم نفس بکشم قفسه سینه ام سنگین میشه بعد از اون ماجرا،خیلی وحشتناکه خیلییییی امیدوارم هیشکی تو دنیا تجربه اش نکنه انگار آدم داره نفس های آخرشو میکشه

دقیقا همون مورد نادر برای من بدبخت پیش اومده بود برام یک فوبیا شده احساس میکنم هراز گاهی نمیتونم نفس ...

میفهمم چی میگی ولی دیگه شانسه. منم به بعضی داروهای بی حسی همچین واکنشی دارم. انگار دارم سکته میکنم. هر دکتری هم برام زده همونجور شدم. مشکل از دکتره نیست، بدن من به اون دارو واکنش نشون میده در حالی که بقیه اون واکنش رو ندارن. اگه دوباره خواستی بچه دار شی باید بگی بهشون و احتمالا بیهوشی کامل میدن بهت.