همیشه به غذاهای گوشتی، نمک و رب و گوجه رو سعی میکنم آخر سر بزنم چون باعث در پز شدن گوشت میشه. غذا ها فلفل نمیزنم چون ممکنه یکی توی نهمونی فشار خون، یا طبع گرم داشته باشه، غذای پر چرب هم همینطور چون یکی ممکنه کم چرب دوست داشته باشه...
غذای کم چرب رو میشه با کره چرب کرد، غذای بدون تندی روی میشه با پاشش فلفل تند کرد، ولی غذایی که چربه نمیشه روغن گیری کرد. غذایی که تند شده نمیشه ادویش رو جدا کرد میشه ها ولی دیگه اون شخص نمیتونه بخوره... پس سعی میکنم اگه رستوران دار شدم یا مهمونی داشتیم این نکات ادویه ای رو رعایت کنم