2777
2789
عنوان

میشه یا نه

193 بازدید | 19 پست

خییییلی ناراحتم لطفا بدون اغراق و به دور از جملات قشنگ جواب بدید 

ی مادر میتونه یکی از بچه هاشو کمتر دوس داشته باشه

شماها ک مادر شدین واقعا هیچ فرقی ندارن براتون بچه ها یا شده یکیشون رو بیشتر دوس داشته باشید؟

تعداد رای : 23
نظرسنجی
اره میشه
14
60%
نه در هر صورت و در هر شرایطی همه بچه ها یکین برای مادر
9
39%
من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دومم که دنیا اومد احساس کردم اندازه اولی دوسش ندارم. ولی چند ماه که گذشت هر دوتاشون برام به یک اندازه عزیز بودن. ولی مطمئنم خیلیا تبعیض میکنن

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

بعله

میشه

مسلما بچه ای ک حرف گوش کن تر و مهربون تر و صادق تر و  رو روال  تر  و  دلسوز تر و مدارا کن تر   رو همه بیشتر دوست دارن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بعله میشه مسلما بچه ای ک حرف گوش کن تر و مهربون تر و صادق تر و  رو روال  تر  و &nbs ...

اونی بچه ای هم ک گوش ب حرف کن و ... نیست شاید تربیت شرایط محیط اینجوری بوده ک این شده وگرنه از اول ک همه بچه ها ی جورن

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن