وقتی اومد خواستگاریم دانشجو بود، سربازی نرفته بود و هیچی نداشت
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اها. خانوادت چطور راضی شدن کار نداشت اینا دوست بودین؟ یعنی هم دانشگاهی نبودین؟
بابا پسندیدش! بخاطر تحصیلات و پدر پولدارش ولی اینو بگم پدرش جز زمین خونه هیچی بهمون نداد. در واقع پول باباش بدرد خودش میخورد. با تلاش خودش ماشین خرید.. همیشه کار کرد و درس خوند.
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
یعنی حقوقش اندازه حقوقش که انقد باشه مهم نیست براتون ؟
پول تو زندگی خیلی مهمه خیلیییی
آدم بی پول، بی حوصله و بداخلاقم میشه
خیلی از کاربرایی که میگن پول مهم نیست
یا جزو اولویت های مهمشون نبوده
خودشون درگیر مشکلاتی ان که مرتبط به مشکلات مالیه
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
ی بار بچه بودم ی نامه پیدا کرده بود.. همینجوری برا دل خودم نوشته بود به ی ادم خیالی! چاقو برداشته بود تهدیدم میکرد!!!!
ولی داداشم دوست دختر داره، عکس بی حجابشو نشونشون داده اشکال نداره! میدونی طرز تفکرش اینه ک پسر ک اشکال نداره!