2777
2789
عنوان

کی دلش میخواد یه بچه رو به فرزندی قبول کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 28 پست

نه اینکه برید از پرورشگاه بگیرید...

منظورم اینه یه روز یهو یکی بهتون بگه بیا بچه ی منو بزرگ کن بدون هیچ مدرکی و در ازای پول !!!

بنظرتون خوبه یا نه؟ حاضرید براش پول بدین و خوشبختش کنین؟؟ من خودم حاضرم اینکارو بکنم ولی پول زیاد ندارم در حد متوسطیم ، ولی بخاطر رضای خدا اینکارو دوست دارم

قطعا از بچه خودم بیشتر بهش توجه میکنم😘😊

مرد نیستم، اسم کاربریم شخصیت مورد علاقم در سریال  واکینگ دد هست،...(جِفری دین مورگان در نقش  نِگان... !!!  )
من ی پسردارم دوس دارم اگه قبول کنن ی پسرهم بردارم..توانایی مالی هم داریم..

جدی؟؟ من اصلا نمیتونم هضمش کنم که یه بچه که معلوم نیست از چه پدرو مادری و یاشایدم از یه رابطه نامشروع باشه و رو بزرگ کنم.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟؟ من اصلا نمیتونم هضمش کنم که یه بچه که معلوم نیست از چه پدرو مادری و یاشایدم از یه رابطه نامشرو ...

ولی من اصلا برام مهم نیست

اگه پدرو مادر رو ببینم حدالامکان حتی باهاشون صحبت نمیکنم ولی بچه چه گناهی داره

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
جدی؟؟ من اصلا نمیتونم هضمش کنم که یه بچه که معلوم نیست از چه پدرو مادری و یاشایدم از یه رابطه نامشرو ...

ای وای فکر میکردم نسل کسایی که اینجوری فکر میکنن منقرض شده😳ناراحت نشو بخدا بی منظور چیزی که تو ذهنم بود رو گفتم

خیلی خوشبختم 😍😍چون مردی نصیبم شده که همه هم و غمش آرامش منه❤❤
از نظر من بچه حتی اگر از یک رابطه نامشروع باشه هیچ فرقی با بچه های دیگه نداره 

دقیقا

بچه ها همشون پاکن

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
ولی من اصلا برام مهم نیست اگه پدرو مادر رو ببینم حدالامکان حتی باهاشون صحبت نمیکنم ولی بچه چه گناهی ...

منم برام مهم نیست اون بچه چه گناهی کرده ؟با جون و دل بزرگش میکنم

بچه ها که مسوول بد ذاتی پدر و مادرشون نیستن

اگه درست تربیت بشن از بچه حلال زاده هم بهتر میشن

مرد نیستم، اسم کاربریم شخصیت مورد علاقم در سریال  واکینگ دد هست،...(جِفری دین مورگان در نقش  نِگان... !!!  )

عزیزم آخه این چه طرزفکریه البته ببخشید آخه بچه بیچاره چه گناهی داره.یه بچه توهرمحیطی بزرگ بشه به همون شکل تربیت میشه😔

عزیزم آخه این چه طرزفکریه البته ببخشید آخه بچه بیچاره چه گناهی داره.یه بچه توهرمحیطی بزرگ بشه به همو ...

😔😔😔😔

بیچاره خدا 😐😐😐 انگار بنده های خدا از خود خدا سخت گیر ترن .😐😐😐

خدا ارحم الراحمینه

اگه بنده ها همشون مثه خدا بودن که دنیا گلستان بود

من چندسال پيش يه داداش كوچولو به مدت دوسال داشتم

خيلي حس خوبي بود

دلم براش تنگ شده

البته بچه فاميلمون بود پدرش فوت شده بود مادرشم طلاق گرفته بود نميخاستش

قرار بود بره بهزيستي كه اومد خونه ما

دوسال بعد از اينكه خونه ما بود مادرش اومد و بردش

وای نگو این حرفو..گناه بچه چیه؟من وشوهرم اگه خدابخواد میخوایم بعد یکی دوسال ی بچه بیاریم..درست تربیتش کنیم ایشالاه مشکلی هم پیش نمیاد..داداش من وخانومش پزشک هستن تو استانبول..توافق کردن که دوتا دختر ازپرورشگاه بیارن..خودشون دیگه بچه دارنشن..ماهم حمایتشون میکنیم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم