2777
2789

واقعا چجوری بعضی ها بچه شونو میدن به کسی دیگه تا بزرگش کنه؟؟؟😞

چجوری طاقت میارن؟؟

فقط هم در ازای پول ویا بی پولی و خرج و مخارج😢

من تو رویاهام وقتی بچه بودم دوست داشتم مال یه خونواده پولدار و مهربون بودم

ولی زود حرف مو پس می‌گرفتم چون مامانمو خیلی دوست داشتم😔

شماهم نظرتونو بگین

امروز یه بچه هه رو تو کوچمون دیدم لباس گرم تنش نبود ، داشت با پسرم برف بازی میکرد

جیگرم سوخت براش، از لحاظ مالی مناسب نبودن مامان باباش،یکمم بی عاطفه بودن ،از رفتارشون فهمیدم، یه لحظه تو دلم گفتم کاش من بزرگش میکردم 😔

مرد نیستم، اسم کاربریم شخصیت مورد علاقم در سریال  واکینگ دد هست،...(جِفری دین مورگان در نقش  نِگان... !!!  )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش براش لباس بخری اگه تواناییشو داری 

بابا بهش گفتم بیا کاپشن پسرمو بپوش تا وقتی خواستی بری خونتون یخ نکنی

ناراحت شد😥

مامانشم داد زد از تو حیاط دعواش کرد😔

بعد دیدم با یه کاپشن بزرگ اومد بیرون😢

مرد نیستم، اسم کاربریم شخصیت مورد علاقم در سریال  واکینگ دد هست،...(جِفری دین مورگان در نقش  نِگان... !!!  )
بابا بهش گفتم بیا کاپشن پسرمو بپوش تا وقتی خواستی بری خونتون یخ نکنی ناراحت شد😥 مامانشم داد زد از ...

ای وای😢

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

من وااااقعا علاقه دارم که بچه ای رو به فرزندی بگیرم مطمعن هستم به اندازه ی بچه ی خودم دوسش دارم .اما خیلی گرفتن سرپرستی یه بچه سخته و قانون های پیچیده داره .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

من خیلییییییی دوست دارم . حتی ترجیح میدم بچه دار نشم و یه بچه ی بی پناه رو بزرگ کنم . مطمئنم اگه خودم بچه داشته باشم هم فرقی بینشون نمیذارم ولی میترسم از مسئولیتش و از اینکه چند سال بعد خانوادش بیان و ..‌‌

در کل جسارتش رو ندارم متاسفانه

نمیدونم ولی من چندساله به موضوع تایپکت فکر میکنم...من فرزندخونده ی خانوادمم ولی راضیم بنظرم ادمی که بتونه خیلی خوبه بچه به فرزندی بگیره

با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..

من ی پسردارم دوس دارم اگه قبول کنن ی پسرهم بردارم..توانایی مالی هم داریم..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

خیلی سخته

چون امانته

ادم دعواشونم  بکنه حتی برای تربیت تو دلش میگه ایا کارم درست بود؟؟یا تا الان مادر خوبی بودم؟؟کم نذاشتم؟؟؟

ما دور و برمون خیلی زیاد داریم فرزند خونده

بچه خودت که باشه اصن غریضی عمل میکنی 

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....