2789
پسرخالم این مشکلو داره خیلی سخته خدا کمک کنه به همشون

یعنی هیچ حرکتی نمیتونن بکنن ؟ نوزاد ما مشکل بینایی و شنوایی نداره واکنشم به اطراف داره فقط تو حرکت یکم مشکل داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی هیچ حرکتی نمیتونن بکنن ؟ نوزاد ما مشکل بینایی و شنوایی نداره واکنشم به اطراف داره فقط تو حرکت ی ...

نه هیچ کاری متاسفانه. هنوز خیلی کوچیکه واسه نشون دادن علائمش. بعضیا حتی نمیتونن لقمه رو بجوند

یعنی هیچ حرکتی نمیتونن بکنن ؟ نوزاد ما مشکل بینایی و شنوایی نداره واکنشم به اطراف داره فقط تو حرکت ی ...

اگر مشکل حرکتی ضعیف داشته باشه و مشکلات دیگری نداشته باشه کاردرمانی ۹۰ درصد مشکلشو حل میکنه😍

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

به امید خدا ممنون عزیزم

خواهش میکنم 😍

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏