2777
2789
عنوان

بچه داری

96 بازدید | 15 پست

سلام بیست و پنج روزه زایمان کردم هنوز خونه مامانمم خیلی دلم میخواد دیگه برم خونه خودم روحیمم بهم ریخته حس میکنم برم خونم حالم بهتر میشه اما خیلی میترسم تنهایی از پس بچه داری بر نیام خصوصا شبا آخه خیلی خابالوام میترسم بیدار نشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️بچه داری وحشتناکه وحشتناک

شاید چون خونه مامانم بودم آنقدر برام وحشتناک نبوده تا الان ولی از اینکه تنها بخوام باشم یکم میترسم هم اینکه خیلی روحیم بهم ریخته حس میکنم دیگ قرار نیست بهم خوشبگذره یا رابطم با شوهرم مثل قبل باشه با اینکه شوهرم خیلی بهم توجه میکنه

شاید چون خونه مامانم بودم آنقدر برام وحشتناک نبوده تا الان ولی از اینکه تنها بخوام باشم یکم میترسم ه ...

خب شبا بچه نق میزنه مگ بیدار نمیشی خودب خود؟

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

واقعا ماه اول وحشتناکه همه چی.من از سه روزگیش تنها بودم پر از غم واضطراب وافسردگی

فقط ماه اول سخته؟من بیست و پنج روزه پسرم ب دنیا اومده اذیتاش کم بوده یعنی شاید تو این بیست و پنج روز ۱۰ روز اذیت کرده شبا روزا اذیتی نداره

اگه بخیه هات خوب شدن و مشکل جسمی نداری برو ولی گاهی ازشون کمک بگیر

زایمانم طبیعی بود از همون روز اول سرپا بودم زایمانم‌خوب بود خداروشکر ولی امان از روحیه بده الآنم😓

زایمانم طبیعی بود از همون روز اول سرپا بودم زایمانم‌خوب بود خداروشکر ولی امان از روحیه بده الآنم😓

منم زایمانم طبیعی بود،خیلی اذیت شدم...بخیه هام خیلی دیر خوب شد.تا چند ماه نمیتونستم درست بشیم.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

منم زایمانم طبیعی بود،خیلی اذیت شدم...بخیه هام خیلی دیر خوب شد.تا چند ماه نمیتونستم درست بشیم.

من کلا چهار تا بخیه خوردم که همش افتاد فقط یدونش مونده اصلا اذیت نشدم خداروشکر 

گاهی بیدار میشم گاهی مامانم بیدارم می‌کنه 😓

اههههه حالم بد شد یاد شیش ماه پیش خودم افتادم چ حال مسهرع و بدی بود

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

اههههه حالم بد شد یاد شیش ماه پیش خودم افتادم چ حال مسهرع و بدی بود

الان تونستی بعد شش ماه کنار بیای؟پشیمون نشدی ؟من که همش حس میکنم اشتباه کردم تا هفته پیش الکی گریه میکردم حال روحیم خیلی خرابه