2777
2789

اره زیاد

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهش چیشد؟ درستش کردی

اگر عذاب وجدان بگیرم درستش میکنم.اگر نگیرم‌خودمو داضی میکنم.یا موکول میکنم به بعدا که درستش کنم

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

دقیقااا تو‌همین حالمانگار میخوام زمان بگذره ببینم باید چیکارکنم قدرت تصمیم‌گیری ندارم

منم همینم :)

منم منتظر گذر زمانم و انقد حالم بده که تقریبا هر روزم گریست

دلیل اصلیش یه چیز دیگست و جلوی بقیه تظاهر میکنم برای چیز دیگه ای ناراحتم 

یجورایی از درون دارم ذوب میشم...میترسم دوباره غلط باشه ولی از طرفیم میگم حالا که انقد یهویی شد شاید یه دلیلی پشتشه صبر کن

و دارم بین همه این جنگای درونیم کم میارم

منم همینم :)منم منتظر گذر زمانم و انقد حالم بده که تقریبا هر روزم گریستدلیل اصلیش یه چیز دیگست و جلو ...

انگار همدردیم  نمیتونیم به کسی چیزی بگی چون همه میگن حساسی یا خودت کردی چقد بهت‌گفتیم نکن همش سرکوفت میزنن به ادم

یه بار این کارو کردم تا یک ماهم ادامه دادم ولی بعد یک ماه دیدم من آدم دروغ گفتن حداقل به خودم نیستم واقعیت گفتم با اینکه خیلی چیزا خراب شد خیلی چیزا رو از دست دادم ولی پشیمون نیستم

اینجور وقتا میگن به دلت نگاه کن ببین کدومو انتخاب میکنه🥲منم الان دو راهی ام ،با مغزم یه کاری انجام ...

دل منم یه چیزی میخواد مغزم میگه اشتباهه همه اطرافیانم میگن اشتباهه اما انگار ضعیف شدم نمیتونم کاری کنم 

انگار همدردیم نمیتونیم به کسی چیزی بگی چون همه میگن حساسی یا خودت کردی چقد بهت‌گفتیم نکن همش سرکوفت ...

خیلی درد داره :)

سرکوفت به کنار 

بفهمن شاید حتی جلوی ادامه راهم بگیرن

و تو میمونیو یه عمر ای کاش که شاید تهش بدم نمیشد

خیلی داره سخت میگذره

امیدوارم واقعا تهش خوب باشه یجوری که همه سختیارو بشوره ببره...