2777
2789
عنوان

مشورت

68 بازدید | 12 پست

بنظرتون جواب ظلم رو باید با ظلم داد من دانشجوم یک هم اتاقی دارم معذرت میخوام میگم یه حرومزاده درجه یکه همیشه اذیت میکنه فحش میده به دروغ یه گندی میزنه مینداره گردن من تو اتاق پیش همه از من بد میگه با اینکه مردم باورم نمیکنن ولی کلا ادم حال بهم زنیه چاقو هم داره همیشه تهدید الکی میکنه میترسم بزنمشم بره شکایت کنه تو اطلاعات قوم داره چیکار کنم بنظرتون بزنمش ولش کنم تحویلش نگیرم نمیدونم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فعلا متاسفانه توان مالیشو ندارم چون خوابگاه نیستم خونه گرفتم

خونه ک خیلی بده 

خوابگاه بودی باز میتونستی به سرپرست خوابگاه شوایت کنی جاتو عوض میکرد 

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

خونه ک خیلی بده خوابگاه بودی باز میتونستی به سرپرست خوابگاه شوایت کنی جاتو عوض میکرد

اره خب واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه هم خوابگاه ها ظرفیتشون پر شده 

اینجور آدما خطر ناکن کم محلش کن ازش دوری کن یوقت چاقو ماقو نزنه بهت

راست میگی منم خیلی نمیبینمش کلا تو روز یا سر کارم یا سر کلاس اخر شب فقط میبینمش ولی همین یکی دو ساعتم که هست حالم ازش بهم میخوره

اره خب واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه هم خوابگاه ها ظرفیتشون پر شده

ما ظرفیت خوابگاهامون پر شده بود به عنوان مهمان میتونستیم بریم بمونیم تا یکی رفت جامون  بدن 

راست میگی منم خیلی نمیبینمش کلا تو روز یا سر کارم یا سر کلاس اخر شب فقط میبینمش ولی همین یکی دو ساعت ...

خودتو مشغول یکاری کن بهش فکر نکنی