2777
2789

دعاتون میکنم من دستم خیلی دردمیکنه دردغصبی هستش باکارکردن ازدستم بدترمیشه بااین وجودوازنظرمالیمون میخام خوبشوبگیرم که هم کارش خوب باشه هم عمرش وخدماتش هم خوب باشه چون پولدارنیستم که این نشدیکی دیگه ممنون میشم راهنمایی کنیدقدیمیهاخوب بودن ولی مدل های جدیدروهمه یه چیز میگن

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

ماشین ظرفشویی ندارم 

ولی قصد دارم بخرم و تحقیق کردم از چند نفر گفتن پاکشوما خیلی خوبه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
ماشین ظرفشویی ندارم ولی قصد دارم بخرم و تحقیق کردم از چند نفر گفتن پاکشوما خیلی خوبه

عزیزم میشع بگی چیاگفتن وازچع لحاظ خوبه وچه مدل وچندنفرش خوبه

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشع بگی چیاگفتن وازچع لحاظ خوبه وچه مدل وچندنفرش خوبه

میگن با اینکه مارک ایرانیه ولی خیلی تمیز میشوره 

من ۱۴ نفره میخوام بخرم گفتن خوبه 

در مورد مدلش تحقیق نکردم 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
میگن با اینکه مارک ایرانیه ولی خیلی تمیز میشوره من ۱۴ نفره میخوام بخرم گفتن خوبه در مورد مدلش تحقیق ...

کی میخاهی بگیری گلم منم همین 14نفره میخام بخرم ولی چندمدل داره ازاشناهاتون دارن ازقدیم داشتن یاجدیدجدیدارومیگن خوب نیستن

خواهرم پاکشوما داره و راضیهلباسشوییش هم عوض کرد پاکشوها گرفت میگه اونم خوبه

عزیزم چندوقته داره یعنی قدیمی نیس چندنفره ومدلش چیه

عزیزم چندوقته داره یعنی قدیمی نیس چندنفره ومدلش چیه

نه قدیمی نیست پارسال خرید نمیدونم چند نفره است

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
کی میخاهی بگیری گلم منم همین 14نفره میخام بخرم ولی چندمدل داره ازاشناهاتون دارن ازقدیم داشتن یاجدیدج ...

احتمال دوسه ماه دیگه میخرم ان شاء الله 

مارک های خارجی ک الان دیگه همشون تقلبی اند و اصل نیستن 

بنظرم همین مارک ایرانی هر چی باشه مارک تقلبی نداره

همین بوش ک مثلا خارجیه دیگه کیفیت قدیم رو نداره  و اکثرا تقلبی هست  

لوازم خونگی مارک ایرانی اگر خواستی بخری پارس خزر و پاکشوما عالین   حتی از خیلی از مارکهای خارجی بهترن