2777
2789
عنوان

شما باشید باور میکنید

90 بازدید | 4 پست

دو تا خواهر بودن و یک برادر داشتن 

از اینا یه خواهر ازدواج کرده بوده

یه خواهرِ دیگه مجرد بوده

اون خواهرِ که ازدواج کرده بود اسم شوهرش رحیم بوده.

بعد رحیم می‌خواسته خواهر کوچیکه یعنی خواهر زنش رو واسه برادرش بگیره.

اما خانواده دختر راضی نبودن 

خلاصه این یه روز میاد خونه و با برادر این دو تا خواهر دعواش میشه . تو پای این برادرِ شیشه می‌ره 

بعدش زری خانم(خواهر کوچیکه) تعریف میکرد همینطور خون بود که از برادرم می‌رفت و داشت درد می‌کشید.

تا اینکه میبینن یه مرد نورانی وارد حیاط خونشون میشه و پای برادرش رو با طناب می‌بنده و بعد بدون سر و صدا می‌ره

یعنی جون برادرش رو نجات میده اما اون مرده کی بوده؟

عمه مادرم می‌گفت این مرده خیلی نورانی و زیبا بود انگار از طرف خدا اومده بود.

اصلا کسی نمیدونست خونشون این اتفاق افتاده و در حیاط خونه بسته بوده پس این مرد از کجا فهمیده

خلاصه الان هفتاد سالش هست هنوز که هنوزه میگه اون یا امام زمان بوده یا از طرف خدا اومده بوده؟ شما باشید باور میکنید یا نه

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

کاری با اینا ندارم ولی مگه پای بریده رو با طناب میبندن؟ :/

پاش بریده نشده بوده نمی‌دونم چی شده بوده تاندون پاش پاره شده بود نمی‌دونم با طناب بسته خون بند بیاد خون ریزی نشه حتما

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.