2777
2789
عنوان

لرستان تعطیل شد💃💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 31 پست
واقعا اونجا هوا سرده؟ما تو خوزستان ۲ماهه کولر روشن کردیم

نه سرده

ولی سرد بهاری

در عوض بادایی داره میاد پنجره ها خونمون میلرزه

با نور رعد و برق، اما صدا ندارن

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باد میاد چجور وحشتناک

چند شب پیشم مشهد یهو چنان طوفان شد نصف شب که از خواب بیدار شدم. 

تازه این ۵۰ کیلومتر بود. چین طوفان شده نمیدونم به شوخینوشته بود یا واقعا گفته بودن کسایی که زیر پنجاه کیلو وزن دارن خودشونو به یه حا ببندن باد نبرتشون🙄

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣

چند شب پیشم مشهد یهو چنان طوفان شد نصف شب که از خواب بیدار شدم. تازه این ۵۰ کیلومتر بود. چین طوفان ش ...

خدا کنه مشهد مثل اون دفعه نشه فقط

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

ما تهرانیم،از سرشب طوفانه،ولی اخبار خوندم اکثر شهرا همینه،اینجام که دوستان گفتم خوزستان،کرمانشاه،لرس ...

مشهدم یکم باد میاد الان. هشدار نارنجی هم دادن. 

دقت نکردم صدا هواپیما میاد یا نه. چون فرودگاه نزدیکمونه. هواپیما بشینه یاپرواز کنه صداش میاد. چند دقیقه ای هست نمیاد صدا

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣

خدا کنه مشهد مثل اون دفعه نشه فقط

سیل؟ 

خدا نکنه. اونجا هشدار بارندگی بود. الان باد و طوفانه