2777
2789
عنوان

هیچ کسی رو ندارم برام دعا کنه

57 بازدید | 12 پست

خدا هم که قربونش برم منو کلا فراموش کرده

بی نهایت ادم بدشانسی هستم بی نهایت ها 

یه نفرو دوس دارم داشتم زندگیمو میکردم خدا گذاشتش سر راهم و سریع ازم گرفتش دنیا با من دشمنه اگه این تایپیکو میخونی دعا کن برام دعا کن هیچ کسی منو در حد یه دعا هم یاری نکرده تو زندگیم  

برام دعا کن بی منت دعا کن 

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا فراموشت نمیکنه

توروخدا غصه نخور 

همه چی درست میشه...

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

عزیزم واستون آیت الکرسی خوندم

خیلی ممنونم ازت ❤️⚘️💖

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘

برای آرامش قلبت دعا میکنم 

برای اروم بودن در صلح بودن درونت دعا میکنم 

برای اینکه با یه شریک عاطفی خوب توی زندگیت آشنا بشی دعا میکنم برات دعا میکنم بهترین تقدیر برات رقم بخوره 

آمین 🤍

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡
خدا تورو رها نكرده عزيزم حديث كسا براي ارامش دلت ميخونم

قلیی گلم

من خودم خیلی به خدا ایمان دارم ولی اگه بگم چیا بهم گذشته باورت میشه خدا سمت من نیست

برای آرامش قلبت دعا میکنم برای اروم بودن در صلح بودن درونت دعا میکنم برای اینکه با یه شریک عاطفی خوب ...

یک دنیا ممنونتم مهربون❤️💖

قلیی گلممن خودم خیلی به خدا ایمان دارم ولی اگه بگم چیا بهم گذشته باورت میشه خدا سمت من نیست

زندگي براي هيچ كس ساده نيست قشنگم منم خيلي وقتا مثل تو فكر ميكنم منم سختي زياد كشيدم ولي اميدمو بهش ازدست ندادم اميدوارم هيچ وقت خدا مارو به حال خودمون نزاره كه...بازم صبركن قربون شكلت

هر رور چنان زندگی کن که گویی آخرین روز توست  
امیدوارم قلبت آروم بشه ازدواج با فرد ایده آل داشته باشید و خوشبخت زندگی کنید الهی آمین

مرسی از قلب مهربونت❤️

زندگي براي هيچ كس ساده نيست قشنگم منم خيلي وقتا مثل تو فكر ميكنم منم سختي زياد كشيدم ولي اميدمو بهش ...

عزیزی ❤️💖⚘️