2777
2789

تازگیا البته 

مثلا زیاد نه ک ب چشم بیاد پونصد تومن بریز برام 

بعد فرداش ۲۰۰ بزن برام بعد میگن دوتا شارژ بفرس من یه بسته بگیرم 

خواهر شوهرم یه طرف دخترش یه طرف 

مادر شوهرم یه طرف 

برادر شوهرمم همینطور 😐

شوهر من شرکت میره حقوقش اونقدر نیس از وقتی فهمیدن شرکتشو عوض کرده هرروز زنگ میزنن بعد میگن ب زنت نگو یا کسی شوهرم ب من میگه بعد میگه نگو بهشون 

من کاری نمیکنم ک از گفتنش پشیمون شه گفتم خانوادته عزیزم هر طور راحتی 

بعد پولشه امروز رفتم ریختم تو حساب خودم اما باز پول داره تو کارتش اونا همش زنگ میزنن 

در حدی ک گاهی میگن پنجاه هزار تومن بزن ک شوهرم خجالت بکشه بگه ندارم

نمیدونم چی کارشون کنم راه حل؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاریش نمیشه کرد .یک خونه یا ماشین جدید بخر بگید قرض دارید 

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

دقیقا خانواده شوهر منم همیشه آویزون ما هستن 

چند روز پیش برادرشوهرم زنگ زده من میخوام برم یه چیزی بگیرم بخورم ۲۰۰ تومن برام بریز 

یبار زنگ میزنه برام اسنپ بگیر تو خیابونم.  پسر بزرگ خجالت نمیکشه دیگه الان وقت زن گرفتنشه

از اونور مادرشوهر زنگ میزنه شیر ظرفشویی خونه خرابه یه شیر بگیر.  آبگرمکن خرابه یکی بیار تعمیر کنه  هر دقیقه میخوان فقط آویزون ما بشن و پول از ما بکَنن

وااا چ خبره مگه خیریه باز کردین چرا شوهرت قبول میکنه فرت و فرت پول میفرستهعهههه اعصابم خورد شد از دس ...

خیلی دل رحمه 🥲 از مادرش دور بوده از بچگی دلش میسوزه مادرشم مهربونه باهام تا الان بدی ندیدم ازش من نمیخوام دعوا کنم خانوادشم خیلی خوبن اما این یکی دوماهه خیلی رو مخی شدن نمیدونم چی کنم 

بامهربونی بگو داری عادتشون میدی بعد اگه یه روز نداشته باشی باورشون نمیشه و از چشمشون میفتیخرش کن

بهش گفتم گرونیه سخته شرایط من خودم از خیلی چیزا میزنم اما باز خانواده وقتی زنگ بزنن بگن پنجاه تومن برام داری بزن ادم نه نمیتونه بگه گاهی برا ۲۰ تومن شارژم زنگ میزنن 

خرش ک میکنم اما باز ته حسابش فرض کن پنجاه مونده اونا زنگ میزنن این میریزه براشون 

کاریش نمیشه کرد .یک خونه یا ماشین جدید بخر بگید قرض دارید

بخدا خودمون ۳۰۰ میلیون وام تازه تسویه کردیم دویس میلیون دیگه مونده ماشین خریدیم طلا گرفتیم 

بالاخره یه پولی ته حساب میمونه اینا ب اونم رحم نمیکنن تازگیا الان رفتم حساب شوهرمو خالی کردم ولی باز اون یکی کارتش یه خورده داره نمیتونم کلا پول نزارم تو حسابش 

اگه چیزی بگم دیگه ب منم نمیگه یواشکی میزنه راه حلی نداره این ینی 🥲