2777
2789
عنوان

کسی دعای علقمه خونده

114 بازدید | 21 پست

میشه اگر تجربه ای دارید بگید 

راسته میگن سنگینه؟ 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی سنگینه

میگن چون نفرین زیاد داره توش ممکنه سنگین باشه نمیدونم دقیق منظورشون چیه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یه کاربری اینجا گفت من یه بار خوندم دشمنم گورشو گم کرد دیگه ندیدمشمن بدبخت دو بار خوندم هیچ اتفاقی ن ...

با زیارت عاشورا بخون

آره اتفاقا باهم خوندم

بیشتر بخون بعد نماز صبح یکیو دیدم هفت بار خونده بود نتیجه داده بود براش من البته میخوام بدونم چرا خیلیا میگن نخونید و سنگینه 

بیشتر بخون بعد نماز صبح یکیو دیدم هفت بار خونده بود نتیجه داده بود براش من البته میخوام بدونم چرا خی ...

من دیگه مجبور شدم

چون نزدیک بود دیوونه شم دیگه از دستشون

ولی اونجاهایی که نفرین میکنه که الهی بیماری بیفته به جونش یا دچار فقر بشه، تو دلم میگفتم نه خدایا به اینا راضی نیستم😅

فقط دست از سر من برداره

شرش کم شه هرجور که خودت میدونی

💔دل نشکنیم💔
من دیگه مجبور شدمچون نزدیک بود دیوونه شم دیگه از دستشونولی اونجاهایی که نفرین میکنه که الهی بیماری ب ...

من ولی همینو میخوام 🙂

من خوندم و بشدت اثرشو دیدم

نمازم میخوندین؟