2777
2789
دوسش دارم اما خب خسته شدم از اینکه اینجوری باهام حرف بزنه

هم بهتون علاقه داره و هم اینکه فکر میکنه نمیتونین با هم بسازین. منظورم اینه تردید داره. نه میتونه بگذره، نه میتونه با قطعیت ازتون بخواد برگردین. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس می‌کنم مدتیه توی یه وضعیت بلاتکلیف و نصفه و نیمه گیر کردیم که دیگه تحملش برام سخت شده. نمی‌خوام اینطوری ادامه بدم، چون زندگی و احساسم برام ارزش داره و نمی‌خوام اون رو توی شرایطی بذارم که نه تکلیفم روشنه، نه مسیرمون. برای من این رابطه هنوز خیلی مهمه، اما نمی‌تونم فقط یه طرفه تلاش کنم یا چشم‌انتظار بمونم. دوست دارم بدونم تو چی فکر می‌کنی و تصمیم واقعی‌ات چیه، چون این تنها راهیه که می‌تونیم بفهمیم هنوز چیزی برای ساختن باقی مونده یا نه. برام اهمیت داره که حرف دلت رو بشنوم

در خواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 💍

هم بهتون علاقه داره و هم اینکه فکر میکنه نمیتونین با هم بسازین. منظورم اینه تردید داره. نه میتونه بگ ...

منم خسته شدم از این شرایط 

هربار که میاد یه نور امیدی توی دلم روشن میشه 

به خاطر همین این تصمیم گرفتم 

حس می‌کنم مدتیه توی یه وضعیت بلاتکلیف و نصفه و نیمه گیر کردیم که دیگه تحملش برام سخت شده. نمی‌خوام ا ...

به نظرم اینو بفرست میتونم متن بهتری هم برات بفرستم شاید وادار به حرف زدن شد

از چه نظر ؟

خوب نیست اکه قراره سیم کارت عوض کنی نیاز به خداحافظی نیست بزار حرف بزنه نخواستی بدون اطلاع سیم کارات رو عوض کن یه حالت بچگانه داره این حرکت زود پاکش کن